kerstfeest Rustmaat in Huizen

Een renovatie in bewoonde toestand is een complex onderneming. Zo ook bij de grootschalige vernieuwing bij de Rustmaat in Huizen. Extra mooi zijn dan de complimenten en reacties van de bewoners die wij ontvingen tijdens het persoonlijk overhandigen van meer dan 180 kerstpakketten. Er waren voor de bewoners lekker hapjes en drankjes en ook kregen zij hun nieuwe set sleutels aangeboden. Samen met alle bewoners hebben wij een gezellige middag gehad om de feestdagen in te luiden.

Een opvallende rode draad tijdens onze werkzaamheden bij het zorgcentrum is de gastvrijheid van de medewerkers en bewoners van de Rustmaat. We krijgen mooie verhalen van de werkvloer. De bewoner die elke middag klaar staat met een verfrissend colaatje voor “de mannen”. De vriendelijke gesprekjes tussendoor, de interesse voor de werkzaamheden en natuurlijk het geduld van de bewoners tijdens de werkzaamheden zorgen ervoor dat we samen kunnen werken naar een vlotte oplevering in 2020.

Aannemingsbedrijf Draisma wenst alle bewoners en medewerkers van de Rustmaat in Huizen fijne feestdagen toe en een vernieuwend 2020.

24-uurs service