Appartementencomplex Heuvelink Arnhem

Op de bouwplaats van nieuwbouw Heuvelink in Arnhem hebben we in de bouwvakantie doorgewerkt.

De bouw ligt op schema om het hele werk in maart 2020 op te kunnen leveren. Van blok A is het metselwerk gereed en in de eerste gevels zijn de gevelkozijnen al geplaatst en kunnen we de steigers laten zakken. Alle daken van de gebouwen zijn inmiddels voorzien van dakbedekking.

In de parkeerkelder is de afbouw volop aan de gang.De plafonds onder de woontorens worden van een isolatielaag voorzien en de installaties onder de begane grondvloer worden aangebracht.

In de appartementen  F zijn de afbouw werkzaamheden in volle aan de gang , de installaties in de schachten en de wanden worden aangebracht.

In  30 woningen zijn  de wandtegels al aangebracht en worden de plafonds gespoten. Komende 2 maanden staan de buitengevels op programma. Als alle steigers weg zijn, kunnen we beginnen met het waterdicht maken van het kelderdek. Daarna zijn de nutsleidingen in de straat en in het gebouw aan de beurt.

Het wordt een enorm drukke periode op de bouw, omdat we in 4 bouwblokken tegelijk bezig zijn met de afbouw. Laten we hopen dat het weer blijft meewerken en we voldoende mensen kunnen organiseren voor het laatste stuk van de bouw.

Onze opdrachtgever SPF spoorwegpensioenfonds is met een delegatie wezen kijken op de bouwplaats en waren erg enthousiast over de kwaliteit en de vorderingen van de bouw.

Samen met onze partner de Klokgroep maken we een appartementencomplex waar Arnhem trots op mag zijn.

24-uurs service