Werken bij

Aannemingsbedrijf Draisma is een veelzijdig bouwbedrijf uit Apeldoorn dat zich onderscheidt door het persoonlijke contact en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Onze vakmensen realiseren zowel grote als kleine bouwprojecten. Gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie, renovatie en projectontwikkeling vind je in Draisma een vakkundig aannemer.

Wil jij ook werken bij de het leukste bouwbedrijf van Apeldoorn? Stuur dan een open sollicitatie naar onderstaande mailadres.

Allround tegelzetter Service & Onderhoud (40 of 32 uur)

 Functieomschrijving

Als allround tegelzetter Service en Onderhoud werk je zelfstandig of met timmerlieden samen. Je levert uitstekend werk, ook jouw werk houdt de naam van Draisma hoog! Je werkt voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Het werkgebied is over het algemeen regio Apeldoorn, maar kan zich uitspreiden over Midden Nederland met soms uitschieters naar andere delen van het land.

Je weet wat het is om tegelzetter te zijn en voelt je verantwoordelijk voor de uitvoering van het werk. Het werk bestaat uit voornamelijk uit tegelzetten, maar ook vloeren egaliseren, lijmen, klein metselwerk, sloopwerk en restauratie Je bent technisch en inhoudelijk verantwoordelijk voor jouw werkzaamheden.

Omdat er over het algemeen geen uitvoerder op de bouw aanwezig is wordt er een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel gevraagd. Je communiceert met de werkvoorbereider of projectleider en zorgt ervoor dat zij op de hoogte zijn van jouw voortgang en eventuele problemen, samen zoeken jullie dan naar een oplossing. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je bent pas tevreden als de opdrachtgevers tevreden zijn. Je krijgt de beschikking over een bus met gereedschap en materialen.

Functie-eisen:

Afgeronde opleiding allround tegelzetter.
MBO werk- en denkniveau.
VCA diploma of bereid deze via ons te behalen.
Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs BE.
Minimaal twee jaar werkervaring in soortgelijke functie.
Heb je net je opleiding afgerond en heb je goede referenties, dan kun je ook solliciteren.

Draisma maakt steeds meer gebruik van digitale gegevensverwerking. Kennis van- en interesse in het werken met een IPad is daarom gewenst.

 Jouw profiel:

Goede beheersing van de Nederlandse taal
Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen op jouw vakgebied en kunt deze ook toepassen.
Actieve en positieve houding, vakkundig, representatief, betrouwbaar, klantgericht, zelfstandig, flexibel, communicatief vaardig, oplossingsgericht.

Wij bieden

Een leuke, boeiende en afwisselende baan binnen ons professioneel en collegiaal familiebedrijf. We hebben een informele, goede werksfeer en korte communicatielijnen.
Dienstverband en salaris conform CAO Bouw en Infra, mede gebaseerd op kennis en ervaring.

Solliciteren?
Heb je interesse dan kun je je CV en eventueel begeleidende brief sturen naar er@draisma.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erna Roberst van personeelszaken. Zij is bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag van 07.30 uur tot 16.15 op nummer 055-5383940.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

ER Draisma PZ

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erna Roberst, Hoofd Personeelszaken

Stuur een email Of ga naar de contactpagina
24-uurs service