Draisma is gestart in Maarssen met project Amadeus.

Draisma heeft van Draisma Rutten Investments de opdracht ontvangen voor het bouwen van een appartementen complex met 12 appartementen met een ondergrondse parkeergarage. Alle  12 appartementen zijn inmiddels verkocht en we zijn op 17 april gestart met het grondwerk.

We het bouwterrein geschikt gemaakt om het terrein toegankelijk te maken voor de zware machines voor het inbrengen van de damwanden en de heipalen. Deze enorme machines hebben een eigen gewicht van 50 ton en een mastlengte van minimaal 40 meter.Voor de bouwvakantie gaan we de bouwput op diepte uitgraven en de bronbemaling installeren. Na de bouwvakantie gaan we met het echte werk beginnen.We gaan dan de parkeerkelder van waterdicht beton in het werk  maken.

Naar verwachting kunnen we in de 2e helft van mei starten met het aanbrengen van de damwanden en vervolgens de heipalen.

We gaan bouwen in het centrum van het leuke oude stadje Maarssen.Om het bouwverkeer in goede banen te kunnen leiden hebben we  in overleg met de gemeente Stichtse Vecht een verkeerscirculatieplan gemaakt.Hierdoor kunnen wij veilig bouwen zonder overlast voor de fietsers en het autoverkeer.

24-uurs service