Aankomend leidinggevende timmerfabriek

Onze huidige voorman van de timmerfabriek gaat over een aantal jaren hopelijk genieten van zijn welverdiende pensioen. Voor dit moment zijn we op zoek naar een werkplaatstimmerman die de capaciteiten heeft om door te groeien naar meewerkend leidinggevende van de timmerfabriek.

Als werkplaatstimmerman vervaardig je houten kozijnen en deuren. We hebben een goed uitgeruste timmerfabriek, waar ook een verfspuiterij aanwezig is. Je werkt in een klein team en vervaardigt producten voor onze eigen projecten maar ook voor externe opdrachtgevers. Je kunt goed werken vanaf tekeningen, maar zult ook af en toe zonder tekening moeten werken en zelf oplossingen moeten aandragen.

Je zorgt voor kwalitatief goed timmerwerk, conform bestek, tekeningen en voorschriften. Je bent technisch en inhoudelijk verantwoordelijk voor jouw werkzaamheden.

Je communiceert met de uitvoerder of projectleider en zorgt ervoor dat zij op de hoogte zijn van jouw voortgang en eventuele problemen, samen zoeken jullie dan naar een oplossing. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je bent pas tevreden als de opdrachtgevers tevreden zijn.

Op termijn kun je doorgroeien naar leidinggevende timmerfabriek, waarbij je de dagelijkse leiding hebt over de timmerfabriek. Je kunt dan ook een stuk werkvoorbereiding uitvoeren, planningen maken en zelf tekeningen op de computer maken. Je houdt de voorraad bij en houdt de projectleider van de timmerfabriek op de hoogte van de stand van zaken.

Functie-eisen:

Afgeronde opleiding voortgezet werkplaatstimmeren.

MBO werk- en denkniveau.

VCA diploma of bereid deze via ons te behalen.

Woonachtig in regio Apeldoorn (straal van ongeveer 25 km)

Minimaal twee jaar werkervaring in soortgelijke functie.

Ervaring als uitvoerder is een pré. Wanneer je deze ervaring nog niet hebt, maar wel een opleiding wilt volgen wordt je uitgenodigd te solliciteren.

Draisma maakt steeds meer gebruik van digitale gegevensverwerking. Kennis van en interesse in het werken met computer en/of IPad is daarom gewenst.

 

Jouw profiel:

Goede beheersing van de Nederlandse taal

Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen op jouw vakgebied en kunt deze ook toepassen.

Actieve en positieve houding, leidinggevende capaciteiten, betrouwbaar, klantgericht, zelfstandig, flexibel, communicatief vaardig, oplossingsgericht.

 

Wij bieden

Een leuke, boeiende en afwisselende baan binnen ons professioneel en collegiaal familiebedrijf. We hebben een informele, goede werksfeer en korte communicatielijnen.

Dienstverband en salaris conform CAO Bouw en Infra, mede gebaseerd op kennis en ervaring.

ER Draisma PZ

Erna Roberst

Heb je interesse dan kun je je CV en eventueel begeleidende brief sturen naar vacature@draisma.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erna Roberst van personeelszaken. Zij is bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag van 07.30 uur tot 16.15 op nummer 055-5383940.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stuur een email Of ga naar de contactpagina
24-uurs service