Klaar voor het echte werk. Klaar voor Draisma
Jij wilt groeien. Je hebt de projectvoorbereiding helemaal in de vingers en bent (bijna) klaar voor de stap naar projectleiding. Maak die stap! bij het mooiste bouwbedrijf van Apeldoorn.
Projectleider M/V fulltime
Dit bieden wij:
- Werken bij een hecht familiebedrijf met een no nonsens mentaliteit
- Mooi afwisselend werk waar je al je talenten kunt inzetten en kunt doorgroeien
- Ruimte en vrijheid om te ontwikkelen en te groeien en jezelf te laten zien
- Marktconform salaris
- Mogelijkheid om vakgerichte opleidingen te volgen naast je werk
- Zorgkosten vergoeding
- Een elektrische auto, mobiel en laptop van de zaak
- Elke woensdag na werktijd bootcamp of boks training aan de zaak
- Mogelijkheid om lid te worden van de Personeelsvereniging en deel te nemen aan gezellige uitjes, feestjes en etentjes
- Jaarlijkse zomer BBQ, kerstborrel en een team uitje

Wat breng je mee?

Als (aankomend) projectleider utiliteitsbouw heb jij de werkvoorbereiding helemaal in de vingers en ben je klaar om de stap te maken naar projectleider.  Jij bent in het bezit van een dosis passie en daadkracht waarmee jij je team kan motiveren. Je bent een echte teamspeler, bent analytisch en je kunt probleemoplossend werken. Jij staat voor vakmanschap en kwaliteit en bent er klaar voor om dit als leider van je team overal door te voeren. Jouw communicatieve vaardigheden zijn dan ook heel erg goed, waardoor je als projectleider een fijn contact kunt behouden met klantrelaties en alle opdrachtgevers in de verschillende fases van het bouwproces. Je bent assertief en proactief. Jij bent helemaal klaar voor de volgende stap!

Daarnaast heb je:

  • Je beschikt over kennis van uitvoering, werkvoorbereiding, bouwkunde, bouwprocessen, projectmanagement en actuele wet- en regelgeving
  • Affiniteit met ontwikkelingen zoals BIM, LEAN en WKB.
  • Ruime ervaring als werkvoorbereider binnen de utiliteitsbouw

Wat kun je van ons verwachten?

Draisma Bouw beschikt over meerdere units, waardoor je in kleinere teams werkt die zich specifiek richten op een tak van de bouw. Hierdoor heb je korte communicatielijnen. Als projectleider werk je aan de mooiste projecten samen met onze vakmannen.

Draisma staat voor kwaliteit en hiervoor hebben wij de beste mensen in dienst. Om onze professionals te helpen ontwikkelen en de kwaliteit op peil te houden bieden wij mogelijkheden tot scholing, opleidingen, kennisuitwisseling en veel ruimte voor groei en ontwikkeling.

Nog vragen of wil je een kennismakingsgesprek plannen?

Personeelszaken
Erna Roberst
Neem contact op met Erna