aannemer apeldoorn

Dé aannemer in Apeldoorn

Draisma Bouw

Draisma Bouw is al sinds 1878 een bekende aannemer in Apeldoorn en omgeving. Samen met een team van meer dan 120 medewerkers bouwen we samen aan iets bijzonders. In heel Nederland werken wij aan projecten op het gebied van nieuwbouw (zowel woning- als utiliteitsbouw), renovatie én restauratie van historische en monumentale gebouwen. Ook onze 24/u service afdeling mogen we niet vergeten, zij staan dag en nacht klaar. Hiermee zijn wij een veelzijdig bouwbedrijf in Apeldoorn en doen wij er alles aan om jouw droomproject te realiseren. 

 

 • Veelzijdigheid

  Als veelzijdige aannemer in Apeldoorn beschikken wij over zeven verschillende units. Renovatie & Verbouw, Restauratie, Nieuwbouw & Revitalisatie, Zorg & Wonen, Service & Onderhoud, Draisma Houtbouw en we hebben onze eigen Timmerfabriek. Elke unit heeft zijn eigen specialiteit en de beste vakmensen in dienst.

 • Diverse units

  • Renovatie & Verbouw: Renoveren, verbouwen en transformeren van woningen, winkels, kantoren en bedrijfsruimtes.  We kijken samen hoe we dit optimaal kunnen doen en begeleiden van A tot Z om dromen te verwezenlijken.
  • Restauratie: Restaureren is een ambacht welke we bij Draisma in stand willen houden. Wij brengen oude monumentale gebouwen weer terug in de staat zoals ze ooit bedoeld zijn en geven deze gebouwen een tweede leven en behouden ze voor de toekomst.
  • Nieuwbouw & Revitalisatie: Projecten in de woning- en utiliteitsbouw waarbij duurzaamheid, energiezuinigheid en flexibiliteit centraal staan. Het creëren van iets nieuws heeft iets magisch! Ieder project is dan ook uniek en van zeer hoge kwaliteit.
  • Zorg & Wonen: Wij (ver)bouwen in woon- of zorginstellingen waar aandacht nodig is voor het gebouw, maar vooral persoonlijke aandacht voor de (vaak kwetsbare) ouderen. Voorbereiding, afstemming en flexibiliteit zijn daarbij van het grootste belang. Wij geloven dan ook in een aanpak die leidt tot persoonlijke aandacht voor de bewoners en hechten daarbij veel waarde aan de participatie van deze bewoners en collega’s.
  • Service & Onderhoud: Het verzorgen van onderhoud en reparaties bij bedrijven, VvE’s, corporaties, beheersmaatschappijen en particulieren. Door onze eigen timmerfabriek kunnen we hiervoor snel materialen leveren. Onze 24/u service staat dag en nacht klaar om te helpen waar dat kan.
  • Draisma Houtbouw: Wij bouwen voor de bewuste en duurzame generatie met een duurzaam en circulair alternatief: hout! Met unieke kennis en kunde in huis kunnen we elk ontwerp in hout ontwerpen en uitvoeren. Bouwen met hout kunnen wij tot 60% sneller dan op de traditionele manier en dat ook nog voor dezelfde prijs (zo niet lager) met zo min mogelijk stedelijk overlast. Geen uitdaging in hout is ons te groot!
  • Timmerfabriek: Onze eigen timmerfabriek voor zowel particulieren als bedrijven! Een zelfstandig bedrijf met het gemak van Draisma als onderneming. Maatwerk of standaard elementen, een project is bij ons in goede handen. Wij streven naar duurzaamheid door het gebruik van verschillende houtsoorten welke passen binnen de functionaliteit van het element.
 • Duurzaamheid

  Als Apeldoornse aannemer vinden wij het van belang om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Het bouwproces verduurzamen en ontwikkelen van nieuwe bouwmethodes zijn hierbij voor ons van belang. Zoals hergebruik van materialen, efficiënte samenwerkingen, klantgericht bouwen, verantwoord bouwafval afvoeren, duurzame grondstoffen gebruiken, op het energieverbruik letten en ons nieuwe houtbouw concept. We nemen ook deel aan de CO2-prestatieladder op niveau 3 en zijn in het bezit van het ISO 140001 Certificaat en het FSC-keurmerk.

Onze missie is om te inspireren, innoveren en helpen ontwikkelen van veelzijdige bouwprojecten. Met ons enthousiaste team van vakspecialisten, onze passie voor bouw en onze krachtige samenwerking kunnen wij dat realiseren.

Eigenaar
Jelle Draisma
Meer weten over Draisma? Neem contact op met Jelle.
Eigenaar
Tom Draisma
Meer weten over Draisma? Neem contact op met Tom.
Adviseur strategie & ontwikkeling
Jeroen van der Kemp
Meer weten over Draisma? Neem contact op met Jeroen.
Adjunct Directeur
Kees van Buuren
Meer weten over Draisma? Neem contact op met Kees.