aannemer apeldoorn

Dé aannemer in Apeldoorn

Draisma Bouw

Draisma Bouw , opgericht in 1878, heeft zich gevestigd als een prominente aannemer gelegen op ongeveer 45 minuten rijden van Arnhem en omgeving . Met een toegewijd team van meer dan 120 vakmensen, streven we naar het realiseren van uitzonderlijke bouwprojecten. Onze expertise strekt zich uit over heel Nederland, met een focus op nieuwbouw (zowel woning- als utiliteitsbouw), renovatie, en de restauratie van historische en monumentale panden. Onze 24-uurs serviceafdeling staat altijd paraat, dag en nacht, om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Als een veelzijdig bouwbedrijf in Arnhem, zetten wij ons volledig in om uw ideale project te verwezenlijken.

 

 • Veelzijdigheid

  Draisma Bouw onderscheidt zich door haar zeven gespecialiseerde units: Renovatie & Verbouw, Restauratie, Nieuwbouw & Revitalisatie, Zorg & Wonen, Service & Onderhoud, Draisma Houtbouw en onze eigen Timmerfabriek. Elke divisie is uniek in zijn specialisme, met een team van de meest bekwame vakmensen.

 • Diverse units

  Renovatie & Verbouw: Wij zijn experts in het renoveren, verbouwen en transformeren van woningen, winkels, kantoren en bedrijfsruimten. Samenwerking en begeleiding van begin tot eind staan centraal om uw visie te realiseren.

  • Renovatie & Verbouw: Wij zijn experts in het renoveren, verbouwen en transformeren van diverse soorten panden, van woningen tot commerciële ruimtes. Onze aanpak is gericht op samenwerking en begeleiding van concept tot realisatie.
  • Restauratie: Restauratie is een vak apart, en bij Draisma Bouw houden we deze traditie in ere. We herstellen historische gebouwen naar hun oorspronkelijke staat en zorgen voor hun behoud voor de toekomst.
  • Nieuwbouw & Revitalisatie: Onze projecten in de woning- en utiliteitsbouw kenmerken zich door hun focus op duurzaamheid, energie-efficiëntie en flexibiliteit, met elk project als een uniek en kwalitatief hoogstaand werkstuk.
  • Zorg & Wonen: In de bouw voor woon- en zorginstellingen leggen we de nadruk op zowel de fysieke structuur als op de bewoners, met speciale aandacht voor kwetsbare ouderen. Onze aanpak zorgt voor betrokkenheid en persoonlijke aandacht.
  • Service & Onderhoud: Wij bieden onderhoud en reparaties voor een breed scala aan klanten, van bedrijven tot particulieren, ondersteund door onze 24-uurs service en eigen timmerfabriek.
  • Draisma Houtbouw: Met een focus op duurzaamheid en innovatie bieden wij houtbouw als een ecologisch en circulair alternatief. Onze expertise stelt ons in staat om efficiënt en kosteneffectief elk houtontwerp te realiseren.
  • Timmerfabriek: Onze eigen timmerfabriek produceert zowel maatwerk als standaardelementen, met een sterke focus op duurzaamheid en het gebruik van diverse houtsoorten.
 • Duurzaamheid

  Als aannemer hechten we veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het innoveren van bouwprocessen en het ontwikkelen van nieuwe bouwmethoden zijn essentieel voor ons. Dit omvat het hergebruik van materialen, efficiënte samenwerkingen, klantgericht bouwen, verantwoord afvoeren van bouwafval, het gebruik van duurzame grondstoffen, aandacht voor energieverbruik en ons innovatieve houtbouwconcept. We zijn trots op onze deelname aan de CO2-prestatieladder op niveau 3 en het bezit van het ISO 140001 Certificaat en het FSC-keurmerk.

Onze missie is om te inspireren, innoveren en helpen ontwikkelen van veelzijdige bouwprojecten. Met ons enthousiaste team van vakspecialisten, onze passie voor bouw en onze krachtige samenwerking kunnen wij dat realiseren.

Eigenaar
Jelle Draisma
Meer weten over Draisma? Neem contact op met Jelle
Eigenaar
Tom Draisma
Meer weten over Draisma? Neem contact op met Tom
Adviseur strategie & ontwikkeling
Jeroen van der Kemp
Meer weten over Draisma? Neem contact op met Jeroen
Adjunct Directeur
Kees van Buuren
Meer weten over Draisma? Neem contact op met Kees