aannemer apeldoorn

Dé aannemer in Apeldoorn

Draisma Bouw

Draisma Bouw, opgericht in 1878, is een gerenommeerde aannemer gelegen op ongeveer een uur rijden van Nijmegen en omgeving . Met een toegewijd team van meer dan 120 professionals, zetten we ons in voor unieke en indrukwekkende bouwprojecten. Onze expertise omvat het hele land, waarbij we ons specialiseren in nieuwbouw (zowel woning- als utiliteitsbouw), renovatie, en de restauratie van historische en monumentale panden. Onze 24-uurs serviceafdeling staat altijd klaar, dag en nacht, om aan uw behoeften te voldoen. Als een dynamisch bouwbedrijf in Nijmegen, zijn we toegewijd aan het realiseren van uw droomproject.

 

 • Veelzijdigheid

  Draisma Bouw onderscheidt zich door haar zeven gespecialiseerde units: Renovatie & Verbouw, Restauratie, Nieuwbouw & Revitalisatie, Zorg & Wonen, Service & Onderhoud, Draisma Houtbouw en onze eigen Timmerfabriek. Elke afdeling heeft zijn eigen unieke specialisatie, bemand door topvakmensen.

 • Diverse units

  Renovatie & Verbouw: Wij zijn experts in het renoveren, verbouwen en transformeren van woningen, winkels, kantoren en bedrijfsruimten. Samenwerking en begeleiding van begin tot eind staan centraal om uw visie te realiseren.

  • Renovatie & Verbouw: Gespecialiseerd in het renoveren, verbouwen en transformeren van woningen, commerciële ruimtes en bedrijfspanden. We werken nauw samen met onze klanten van begin tot eind om hun visie te realiseren.
  • Restauratie: Wij koesteren het ambacht van restauratie, waarbij we historische gebouwen in ere herstellen en ze bewaren voor toekomstige generaties.
  • Nieuwbouw & Revitalisatie: Onze projecten in zowel de residentiële als commerciële sector staan bekend om hun duurzaamheid, energie-efficiëntie en flexibiliteit, waarbij elk project uniek en van hoge kwaliteit is.
  • Zorg & Wonen: Wij richten ons op bouwprojecten in woon- en zorginstellingen, met speciale aandacht voor de structuur en de bewoners, vooral de kwetsbare ouderen. Onze aanpak zorgt voor betrokkenheid en persoonlijke aandacht.
  • Service & Onderhoud: Wij bieden onderhoud en reparaties voor bedrijven, VvE’s, corporaties, beheermaatschappijen en particulieren, ondersteund door onze 24-uurs service en eigen timmerfabriek.
  • Draisma Houtbouw: Wij bieden een duurzaam en circulair alternatief voor de bewuste generatie: houtbouw. Onze expertise maakt het mogelijk om elk houtontwerp efficiënt en kosteneffectief te realiseren.
  • Timmerfabriek: Onze eigen timmerfabriek levert zowel maatwerk als standaardelementen voor particulieren en bedrijven, met een focus op duurzaamheid en het gebruik van diverse houtsoorten.
 • Duurzaamheid

  Als aannemer hechten we veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het innoveren van bouwprocessen en het ontwikkelen van nieuwe bouwmethoden zijn essentieel. Dit omvat het hergebruik van materialen, efficiënte samenwerkingen, klantgericht bouwen, verantwoord afvoeren van bouwafval, het gebruik van duurzame grondstoffen, aandacht voor energieverbruik en ons vernieuwende houtbouwconcept. We zijn trots op onze deelname aan de CO2-prestatieladder op niveau 3 en ons bezit van het ISO 140001 Certificaat en het FSC-keurmerk

Onze missie is om te inspireren, innoveren en helpen ontwikkelen van veelzijdige bouwprojecten. Met ons enthousiaste team van vakspecialisten, onze passie voor bouw en onze krachtige samenwerking kunnen wij dat realiseren.

Eigenaar
Jelle Draisma
Meer weten over Draisma? Neem contact op met Jelle
Eigenaar
Tom Draisma
Meer weten over Draisma? Neem contact op met Tom
Adviseur strategie & ontwikkeling
Jeroen van der Kemp
Meer weten over Draisma? Neem contact op met Jeroen
Adjunct Directeur
Kees van Buuren
Meer weten over Draisma? Neem contact op met Kees