aannemer apeldoorn

Dé aannemer in Apeldoorn

Draisma Bouw

Draisma Bouw, opgericht in 1878, staat bekend als een vooraanstaande aannemer gelegen op ongeveer een uur rijden van Utrecht en omgeving . Met een toegewijd team van 120 professionals zetten we ons in voor unieke bouwprojecten. Onze expertise strekt zich uit over heel Nederland, waarbij we ons richten op nieuwbouw (zowel woning- als utiliteitsbouw), renovatie en de restauratie van historische en monumentale panden. Onze 24-uurs serviceafdeling is altijd beschikbaar, dag en nacht, om aan uw behoeften te voldoen. Als een dynamisch bouwbedrijf streven wij ernaar om uw ideale project te realiseren.

 

 • Veelzijdigheid

  Draisma Bouw onderscheidt zich door haar zeven gespecialiseerde units: Renovatie & Verbouw, Restauratie, Nieuwbouw & Revitalisatie, Zorg & Wonen, Service & Onderhoud, Draisma Houtbouw en onze eigen Timmerfabriek. Elk van deze units blinkt uit in zijn specialisme, aangedreven door de beste vakmensen in de branche.

 • Diverse units

  Renovatie & Verbouw: Wij zijn experts in het renoveren, verbouwen en transformeren van woningen, winkels, kantoren en bedrijfsruimten. Samenwerking en begeleiding van begin tot eind staan centraal om uw visie te realiseren.

  • Restauratie: Restauratie is een kunst die wij bij Draisma Bouw koesteren. We brengen historische gebouwen terug naar hun oorspronkelijke glorie, waarbij we ze behouden voor toekomstige generaties.
  • Nieuwbouw & Revitalisatie: Onze projecten in de residentiële en commerciële bouw kenmerken zich door duurzaamheid, energie-efficiëntie en flexibiliteit. Elk project is uniek en wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit.
  • Zorg & Wonen: In woon- en zorginstellingen bouwen wij met extra aandacht voor de structuur en de bewoners, met name de kwetsbare ouderen. Onze aanpak zorgt voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij bewoners en medewerkers.
  • Service & Onderhoud: Wij bieden onderhoud en reparaties voor bedrijven, VvE’s, corporaties, beheermaatschappijen en particulieren. Dankzij onze eigen timmerfabriek kunnen we snel materialen leveren, ondersteund door onze 24-uurs service.
  • Draisma Houtbouw: Voor de bewuste en duurzame generatie bieden wij een ecologisch en circulair alternatief: houtbouw. Onze expertise stelt ons in staat om elk houtontwerp te realiseren, efficiënter en vaak tegen lagere kosten, met minimale overlast.
  • Timmerfabriek: Onze eigen timmerfabriek levert maatwerk en standaardelementen voor zowel particulieren als bedrijven. We streven naar duurzaamheid door het gebruik van diverse houtsoorten die passen bij de functionaliteit van elk element.
 • Duurzaamheid

  Als aannemer hechten we veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het innoveren van bouwprocessen en het ontwikkelen van nieuwe bouwmethoden zijn essentieel. Dit omvat het hergebruik van materialen, efficiënte samenwerkingen, klantgericht bouwen, verantwoord afvoeren van bouwafval, het gebruik van duurzame grondstoffen, aandacht voor energieverbruik en ons vernieuwende houtbouwconcept. We zijn trots op onze deelname aan de CO2-prestatieladder op niveau 3 en ons bezit van het ISO 140001 Certificaat en het FSC-keurmerk

Onze missie is om te inspireren, innoveren en helpen ontwikkelen van veelzijdige bouwprojecten. Met ons enthousiaste team van vakspecialisten, onze passie voor bouw en onze krachtige samenwerking kunnen wij dat realiseren.

Eigenaar
Jelle Draisma
Meer weten over Draisma? Neem contact op met Jelle
Eigenaar
Tom Draisma
Meer weten over Draisma? Neem contact op met Tom
Adviseur strategie & ontwikkeling
Jeroen van der Kemp
Meer weten over Draisma? Neem contact op met Jeroen
Adjunct Directeur
Kees van Buuren
Meer weten over Draisma? Neem contact op met Kees