aannemer apeldoorn

Dé aannemer in Apeldoorn

Draisma Bouw

Draisma Bouw, opgericht in 1878, is een vooraanstaande aannemer gelegen op ongeveer 40 minuten rijden van Zwolle en omgeving. Met een deskundig team van meer dan 120 medewerkers, zetten we ons in voor het realiseren van opmerkelijke bouwprojecten. Onze expertise beslaat geheel Nederland, met een focus op nieuwbouw (zowel woning- als utiliteitsbouw), renovatie en de restauratie van historische en monumentale panden. Onze 24-uurs serviceafdeling is altijd beschikbaar, dag en nacht, om aan uw specifieke eisen te voldoen. Als een innovatief bouwbedrijf in Zwolle, zijn we volledig toegewijd aan het verwezenlijken van uw droomproject.

 

 • Veelzijdigheid

  Draisma Bouw onderscheidt zich door haar zeven gespecialiseerde units: Renovatie & Verbouw, Restauratie, Nieuwbouw & Revitalisatie, Zorg & Wonen, Service & Onderhoud, Draisma Houtbouw en onze eigen Timmerfabriek. Elke afdeling heeft zijn eigen expertise, bemand door hooggekwalificeerde vakmensen.

 • Diverse units

  Renovatie & Verbouw: Wij zijn experts in het renoveren, verbouwen en transformeren van woningen, winkels, kantoren en bedrijfsruimten. Samenwerking en begeleiding van begin tot eind staan centraal om uw visie te realiseren.

  • Renovatie & Verbouw: Gespecialiseerd in het renoveren, verbouwen en transformeren van een breed scala aan panden, van residentiële woningen tot commerciële ruimtes. Onze aanpak is gericht op samenwerking en volledige begeleiding van het project.
  • Restauratie: Bij Draisma Bouw koesteren we het ambacht van restauratie, waarbij we historische gebouwen terugbrengen naar hun oorspronkelijke staat en ze bewaren voor toekomstige generaties.
  • Nieuwbouw & Revitalisatie: Onze projecten in de woning- en utiliteitsbouw staan bekend om hun duurzaamheid, energie-efficiëntie en flexibiliteit, waarbij elk project uniek is en van hoge kwaliteit.
  • Zorg & Wonen: We richten ons op bouwprojecten in woon- en zorginstellingen, met een focus op de structuur en de bewoners, met name de kwetsbare ouderen. Onze aanpak waarborgt betrokkenheid en persoonlijke aandacht.
  • Service & Onderhoud: Wij bieden onderhoud en reparaties voor een breed scala aan klanten, van bedrijven tot particulieren, ondersteund door onze 24-uurs service en eigen timmerfabriek.
  • Draisma Houtbouw: Wij bieden een ecologisch en circulair alternatief met onze houtbouw, gericht op duurzaamheid en innovatie. Onze expertise maakt het mogelijk om elk houtontwerp efficiënt en kosteneffectief te realiseren.
  • Timmerfabriek: Onze eigen timmerfabriek produceert zowel maatwerk als standaardelementen, met een nadruk op duurzaamheid en het gebruik van diverse houtsoorten.
 • Duurzaamheid

  Als aannemer zetten we ons in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het vernieuwen van bouwprocessen en het ontwikkelen van nieuwe bouwmethoden zijn voor ons van groot belang. Dit omvat het hergebruik van materialen, efficiënte samenwerkingen, klantgericht bouwen, verantwoord afvoeren van bouwafval, het gebruik van duurzame grondstoffen, aandacht voor energieverbruik en ons vooruitstrevende houtbouwconcept. We zijn trots op onze deelname aan de CO2-prestatieladder op niveau 3 en het bezit van het ISO 140001 Certificaat en het FSC-keurmerk.

Onze missie is om te inspireren, innoveren en helpen ontwikkelen van veelzijdige bouwprojecten. Met ons enthousiaste team van vakspecialisten, onze passie voor bouw en onze krachtige samenwerking kunnen wij dat realiseren.

Eigenaar
Jelle Draisma
Meer weten over Draisma? Neem contact op met Jelle
Eigenaar
Tom Draisma
Meer weten over Draisma? Neem contact op met Tom
Adviseur strategie & ontwikkeling
Jeroen van der Kemp
Meer weten over Draisma? Neem contact op met Jeroen
Adjunct Directeur
Kees van Buuren
Meer weten over Draisma? Neem contact op met Kees