Allround timmerman Service en Onderhoud (40 of 32 uur)

Onze afdeling Service en Onderhoud verzorgt onderhoudswerkzaamheden en schadeherstel voor diverse opdrachtgevers en is één van de koplopers op het gebied van digitale gegevensverwerking in de bouw.

Als timmerman Service & Onderhoud werk je volledig zelfstandig. Je werkt voor zowel particuliere als professionele opdrachtgevers. Het werkgebied is over het algemeen regio Apeldoorn, maar kan zich uitspreiden over de regio Midden Nederland.

Je werkzaamheden bestaan vooral uit bonnenwerk, je gaat voor kleinere reparaties en onderhoudswerkzaamheden op pad. Je hebt de beschikking over een Ipad waarop je de werkzaamheden bijhoudt en waarop je ook kunt zien waar je volgende werkzaamheden zijn.

Je weet wat het is om timmerman te zijn en voelt je verantwoordelijk voor de uitvoering van je werkzaamheden. Het werk bestaat uit alle voorkomende timmerwerkzaamheden, maar ook klein elektra- en installatie werkzaamheden, Je bent technisch en inhoudelijk verantwoordelijk voor jouw werkzaamheden.

Je communiceert met de planning en werkvoorbereiders van de afdeling en zorgt ervoor dat zij op de hoogte zijn van jouw voortgang en eventuele problemen, samen zoeken jullie dan naar een oplossing. Je bent pas tevreden als de opdrachtgevers tevreden zijn. Je krijgt de beschikking over een bus met gereedschap en materialen.

Ongeveer twee tot drie weken per jaar ben je beschikbaar voor onze bereikbaarheidsdienst.

Functie-eisen:

Afgeronde opleiding primair timmeren en voortgezet timmeren, aangevuld met vakgerichte cursussen.

MBO werk- en denkniveau.

VCA diploma of bereid deze via ons te behalen.

Je bent in het bezit van een rijbewijs BE.

Woonachtig in regio Apeldoorn (straal van ongeveer 25 km)

Minimaal twee jaar werkervaring in soortgelijke functie.

Draisma maakt gebruik van digitale gegevensverwerking. Kennis van en interesse in het werken met computer en/of IPad is daarom gewenst.

 

Jouw profiel:

Goede beheersing van de Nederlandse taal

Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen op jouw vakgebied en kunt deze ook toepassen.

Actieve en positieve houding, representatief, betrouwbaar, klantgericht, zelfstandig, flexibel, communicatief vaardig, oplossingsgericht.

 

Wij bieden

Een leuke, boeiende en afwisselende baan binnen ons professioneel en collegiaal familiebedrijf. We hebben een informele, goede werksfeer en korte communicatielijnen.

Dienstverband en salaris conform CAO Bouw en Infra, mede gebaseerd op kennis en ervaring.

ER Draisma PZ

Erna Roberst

Heb je interesse dan kun je je CV en eventueel begeleidende brief sturen naar vacature@draisma.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erna Roberst van personeelszaken. Zij is bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag van 07.30 uur tot 16.15 op nummer 055-5383940.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stuur een email Of ga naar de contactpagina
24-uurs service