Calculator/werkvoorbereider Service en Onderhoud (fulltime M/V)

Onze afdeling Service en Onderhoud verzorgt onderhoudswerkzaamheden en schadeherstel voor diverse opdrachtgevers en is één van de koplopers op het gebied van digitale gegevensverwerking in de bouw.

We zijn op korte termijn op zoek naar een Calculator/werkvoorbereider Service en Onderhoud.

Als calculator/werkvoorbereider Service en Onderhoud ben je verantwoordelijk voor de opname, calculatie, werkvoorbereiding en de digitale gegevensverwerking van werkzaamheden in opdracht van verschillende klanten. Het gaat om veel kleinere werken waarbij je niet altijd in de gelegenheid bent om ter plaatste de situatie op te nemen, je moet dus veel vanuit ervaring in kunnen schatten. Daarnaast communiceer je met de opdrachtgevers, onderaannemers en vaklieden over de werkzaamheden en geef je (bouwkundig) advies. Je neemt deel aan de achterwacht van onze 24-uursdienst en je draagt bij aan de verbetering en ontwikkeling van het digitale proces.

Functie-eisen:

Je bent minimaal in het bezit van een diploma MBO Bouwkunde aangevuld met een geldig VCA-VOL diploma en vakgerichte cursussen.

Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare relevante werk ervaring en beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau.

Je kan zelfstandig en probleemoplossend werken en je beschikt over uitstekende computervaardigheden. Je bent klantvriendelijk, communicatief sterk, assertief, flexibel en stressbestendig.

Ervaring met Exact Synergy is een pré.

 

Wij bieden

Een boeiende, afwisselende baan binnen ons professioneel en collegiaal familiebedrijf. We hebben een informele werksfeer en korte communicatielijnen.

Dienstverband en salaris conform CAO Bouw en Infra, mede gebaseerd op kennis en ervaring.

ER Draisma PZ

Erna Roberst

Heb je interesse dan kun je je CV en eventueel begeleidende brief sturen naar vacature@draisma.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erna Roberst van personeelszaken. Zij is bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag van 07.30 uur tot 16.15 op nummer 055-5383940.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stuur een email Of ga naar de contactpagina
24-uurs service