De vlag kan uit

Draisma behaalt keurmerk Erkend Restauratie Bedrijf

Voor het team ‘restauratie’ van Draisma, onder leiding van Robert van de Pol, is het behalen van dit certificaat een kroon op hun werk. Het ERB-certificaat staat namelijk garant voor degelijke kennis en jarenlange ervaring op het gebied van monumentale restauraties. Het certificaat is in het leven geroepen door de Stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg en de uitvoeringsrichtlijnen worden in steeds meer bestekken van bijvoorbeeld de overheid voorgeschreven.

Om dit keurmerk te behalen moet uiteraard aan belangrijke eisen en richtlijnen worden voldaan. Zo moet er een ingevoerd kwaliteitssysteem zijn, voldoende kennis en ervaring en een ruime referentielijst aan restauratieprojecten in de afgelopen vijf jaar. Gelukkig was dit voor Draisma met projecten als Politieacademie Apeldoorn, Huis De Korenbloem en Zendstation Radio Kootwijk geen probleem.

Vanaf het moment van certificering vinden er jaarlijkse controles plaats om de kwaliteit te blijven waarborgen.

Met het behalen van dit ERB Certificaat maakt Draisma kans op het uitvoeren van nog meer prachtige (Rijks)monumentale gebouwen en dat is reden voor een feestje. Het gebak is besteld!

24-uurs service