Nieuwbouw

Aannemingsbedrijf Draisma ontwikkelt en realiseert diverse projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Ieder project is uniek. Dit vraagt om betrokkenheid en expertise. Elk project wordt daarom uitgevoerd onder de verantwoordelijkheid van een projectleider in samenwerking met de uitvoerder, werkvoorbereider en bouwplaats medewerkers. Allemaal even kundig in hun vakgebied. En natuurlijk in nauwe samenwerking met u.

De markt vraagt om duurzaamheid, energiezuinigheid en flexibiliteit. Daarom gaan wij zeer bewust om met mens, materiaal en omgeving. Samen met onze vaste ketenpartners kunnen wij ons aanbod versterken en u een duurzame en energieneutrale oplossing aanbieden.

 

Uitgelichte projecten Nieuwbouw:

Hieronder vindt u een selectie van onze gerealiseerde nieuwbouwprojecten.

De twaalf van Ruysdaels

De overtreffende trap van riant, stijlvol en comfortabel wonen in het Museumkwartier in Oud-Zuid. Vlakbij de levendigheid van De Pijp in Amsterdam. Aannemingsbedrijf Draisma werkt op dit project samen met AKOR uit Rijssen.  Het project bestaat uit 4 townhouses, 6 appartementen en 2 penthouses en een eigen parking. De bouw aan de Ruysdaelstraat is momenteel volop aan de gang.

Meer informatie over dit project kunt u vinden op: 12vanruysdaels.nl


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Gemeentewerf Noord Apeldoorn

De gemeentewerf Apeldoorn Noord is in alle opzichten een opvallende verschijning.


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Nieuwbouw diverse woningen Nieuw Canada

Aan de rand van Beekbergen, op de locatie van voormalig vakantiepark Klein Canada, is Nieuw Canada ontwikkeld. Het gaat in totaal om 35 woningen. Dit project is inmiddels na tevredenheid afgerond.


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Ontwikkeling en nieuwbouw 12 luxe koopappartementen in Maarssen

Midden in het centrum van Maarssen, op loopafstand van alle voorzieningen, worden 12 prachtige appartementen gebouwd. Alle 12 appartementen zijn inmiddels verkocht.


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Bekijk alle projecten

 

Hans Mulderij

Wij gaan het gesprek met u aan!

Hans Mulderij is uw contactpersoon voor Nieuwbouwprojecten.

Neem contact op Of ga naar de contactpagina
24-uurs service