Nieuwbouw

Aannemingsbedrijf Draisma ontwikkelt en realiseert diverse projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Ieder project is uniek. Dit vraagt om betrokkenheid en expertise. Elk project wordt daarom uitgevoerd onder de verantwoordelijkheid van een projectleider in samenwerking met de uitvoerder, werkvoorbereider en bouwplaats medewerkers. Allemaal even kundig in hun vakgebied. En natuurlijk in nauwe samenwerking met u.

De markt vraagt om duurzaamheid, energiezuinigheid en flexibiliteit. Daarom gaan wij zeer bewust om met mens, materiaal en omgeving. Samen met onze vaste ketenpartners kunnen wij ons aanbod versterken en u een duurzame en energieneutrale oplossing aanbieden.

 

 

 

Momenteel ontwikkelt Draisma samen met haar ketenpartners een woningbouwconcept dat geënt is op 3D-modellen en BIM samenwerking. Draisma heeft in de utiliteitsbouw nieuwbouwprojecten gerealiseerd in bijna alle sectoren. Dit omvat zorg en onderwijs, kantoren, industriële projecten, winkels, sport en recreatie en nog veel meer.

 

Uitgelichte projecten Nieuwbouw:

Hieronder vindt u een selectie van onze gerealiseerde nieuwbouwprojecten.

Nieuwbouw gemeentewerf Noord Apeldoorn

Draisma is na een uitgebreide selectieprocedure geselecteerd als bouwteampartner voor de nieuwbouw van de gemeentewerf Noord voor de gemeente Apeldoorn.

 


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Nieuwbouw Boulevard Heuvelink Arnhem

Samen met KlokBouwOntwikkeling, ontwikkelt Draisma een fantastisch plan voor het voormalige Rijn-IJsselcollege aan de Boulevard Heuvelink te Arnhem.


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Zwembad Jaap van der Krol Nijkerk

De samenwerkings-combinatie Draisma-Hollander Techniek uit Apeldoorn heeft in opdracht van de gemeente Nijkerk de nieuwbouw van het Jaap van der Krol bad gerealiseerd.

 


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Woningen de Ruiterij Beekbergen

Samen met Dijkhof Bouw en Woningcorporatie Veluwonen heeft Draisma 34 woningen aan de Ruitersmolenweg in Beekbergen gerealiseerd.

 


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

CNME Het Groene Huis Amersfoort

Het CNME (Centrum Natuur en Milieu Educatie), genaamd “Het Groene Huis” in het park Schothorst in Amersfoort is een publiek gebouw gericht op de educatie van basisschoolleerlingen uit Amersfoort op het gebied van milieu en duurzaamheid.


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Bekijk alle projecten

 

_MG_0444

Wij gaan het gesprek met u aan!

Patrice Soffers is algemeen directeur en contactpersoon voor Nieuwbouwprojecten.

Neem contact op Of ga naar de contactpagina
24-uurs service