Nieuwbouw

Aannemingsbedrijf Draisma ontwikkelt en realiseert diverse projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Ieder project is uniek. Dit vraagt om betrokkenheid en expertise. Elk project wordt daarom uitgevoerd onder de verantwoordelijkheid van een projectleider in samenwerking met de uitvoerder, werkvoorbereider en bouwplaats medewerkers. Allemaal even kundig in hun vakgebied. En natuurlijk in nauwe samenwerking met u.

De markt vraagt om duurzaamheid, energiezuinigheid en flexibiliteit. Daarom gaan wij zeer bewust om met mens, materiaal en omgeving. Samen met onze vaste ketenpartners kunnen wij ons aanbod versterken en u een duurzame en energieneutrale oplossing aanbieden.

 

 

 

Trots, is het eerste woord dat in Maurice Timmermans opkomt als hij praat over zijn werk bij Draisma. Trots op alle mooie projecten die hij tot nu toe heeft mogen maken.

Maurice is werkorganisator, een unieke functie binnen het bedrijf. Hij calculeert, doet de werkvoorbereiding en voor middelgrote projecten ook de projectleiding. Ruim 20 jaar werkt hij al bij het familiebedrijf en nog altijd met veel plezier. Het allerleukst is de grote diversiteit aan de omvang en aard van de projecten. Van een zwembad tot woningbouw en van industrie tot een winkelcentrum. Alles komt voorbij. De laatste grote werken die hij samen met zijn collega’s heeft gemaakt zijn de Dekamarkt en Shopping Centre Vlijt  aan de Vlijtseweg in Apeldoorn. Op dit moment werkt hij aan de projecten nieuwbouw 4 woningen aan de Zutphensestraat in Apeldoorn, de renovatie van 40 loftappartementen aan De Boulevard Heuvelink in Arnhem en de calculatie van 12 luxe appartementen in het centrum van Amsterdam .

Zijn kracht ligt in het plannen en organiseren. Hij brengt structuur aan in ingewikkelde projecten en zorgt voor efficiency in het voorbereidings- en uitvoeringstraject. Het behalen van tijdwinst in de planning en de zaken goed op elkaar aan laten sluiten is voor Maurice het mooiste wat er is. Hij geeft wel toe dat hij zijn werk ‘weleens mee naar huis neemt’. Hij voelt zich verantwoordelijk dat het bijna niet anders kan dan dat het ’s avonds op de bank nog af en toe door zijn hoofd spookt.

Binnen Draisma krijgt Maurice veel vrijheid en bewegingsruimte in het uitoefenen van zijn functie. Hij opereert vaak zelfstandig en er heerst geen ‘hokjescultuur’.

Binnenkort staat de oplevering van Boulevard Heuvelink op de agenda. Weer een mooi project om toe te voegen aan zijn eigen fotoboek waarin hij alles zorgvuldig bijhoudt. Want af en toe met trots terugkijken is een fijne bezigheid.

 

Uitgelichte projecten Nieuwbouw:

Hieronder vindt u een selectie van onze gerealiseerde nieuwbouwprojecten.

Wederopbouw villa Ugchelen

Een bijzondere opdracht midden in de natuur!


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Nieuwbouw gemeentewerf Noord Apeldoorn

Draisma is na een uitgebreide selectieprocedure geselecteerd als bouwteampartner voor de nieuwbouw van de gemeentewerf Noord voor de gemeente Apeldoorn. De gemeentewerf Apeldoorn Noord is op maandag 15 april officieel in gebruik genomen.

 


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Nieuwbouw diverse woningen Nieuw Canada

Aan de rand van Beekbergen, op de locatie van voormalig vakantiepark Klein Canada, is Nieuw Canada ontwikkeld. Het gaat in totaal om 35 woningen. Dit project is inmiddels na tevredenheid afgerond.


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Ontwikkeling en nieuwbouw 12 luxe koopappartementen in Maarssen

Midden in het centrum van Maarssen, op loopafstand van alle voorzieningen, worden 12 prachtige appartementen gebouwd.


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Bekijk alle projecten

 

_MG_0444

Wij gaan het gesprek met u aan!

Patrice Soffers is algemeen directeur en contactpersoon voor Nieuwbouwprojecten.

Neem contact op Of ga naar de contactpagina
24-uurs service