Onderhoud

24-uurs service

Ook tijdens de feestdagen kunt u ons 24 uur per dag bereiken voor al uw calamiteiten. Onze vakmensen staan voor u klaar om u te allen tijde te helpen bij uw noodsituatie.

Klik hier om direct te bellen!

055-5383940

Service verlenen ziet Aannemingsbedrijf Draisma als logisch verlengstuk van al haar activiteiten. Veel van onze klanten hebben deze dienstverlening dan ook op waarde weten te schatten.

Met onze service & onderhoudsdiensten ontzorgen wij talloze corporaties, beheersmaatschappijen, VVE’s, particulieren en bedrijven in hun onderhoud en reparatie.

U kunt bij ons terecht voor:

  • dagelijks onderhoud
  • planmatig onderhoud
  • schadeherstel

Hoe gaat de 24-uurs service te werk?

Onze vakmensen staan dag en nacht voor u klaar. Heeft u schade door bijvoorbeeld brand, storm, water, inbraak of een ander noodgeval? Dan belt u met onze 24-service. U krijgt direct een vakman aan de telefoon. Hij kan u dan verder helpen – telefonisch of ter plekke – en gerichte afspraken maken. De volgende dag wordt uw noodgeval gemeld aan uw woning beheerder en indien nodig worden vervolg werkzaamheden opgepakt.

Het gemak van digitalisering

Het traditionele papierwerk is bij Aannemingsbedrijf Draisma volledig gedigitaliseerd. Veelal de meeste schademeldingen komen via een web portal of email binnen. Deze meldingen worden verwerkt in ons geautomatiseerd planningssysteem en doorgezet naar onze vakmensen. Zij werken met I-pads, waardoor het werken met papier overbodig is geworden en alle werkzaamheden digitaal worden geregistreerd.

Door de digitalisering hebben we het werkproces gestroomlijnd, waardoor zowel wij als onze opdrachtgevers te allen tijde inzicht hebben in de werkzaamheden die zijn verricht. Dit geeft transparantie in onze werkzaamheden en betrokkenheid voor onze opdrachtgevers.

Erkend schadeherstelbedrijf voor verzekeringen en schadebehandelaars

Voor vele verzekeringsmaatschappijen en schadebehandelaars verzorgen wij het schadeherstel. Centraal Beheer, Univé, Avéro Achmea, FBTO, Interpolis, CED en Veldhuis Advies hebben in Aannemingsbedrijf Draisma een bekwame en betrouwbare partner gevonden voor het herstel van uw schade. Elke maatschappij stelt hoge eisen aan onder andere kwaliteit en klantvriendelijkheid, dit wordt regelmatig getoetst. U kunt er dan ook van op aan dat wij u uitstekend kunnen helpen bij de schadeafhandeling.

Onderhoud woningcorporaties en beheersmaatschappijen

Sinds een aantal jaar is Aannemingsbedrijf Draisma de vertrouwde partner in Service & Onderhoud van woningcorporatie De Goede Woning en woningstichting Veluwonen. Samen goed voor ruim 6000 woningen aan dagelijks onderhoud, mutatiewerkzaamheden en 24-uurs storingsdienst. De afgelopen jaren hebben wij ook voor diverse gebouwen en complexen grootschalige renovaties uitgevoerd.

Ook voor beheersmaatschappijen als Amvest, ACM, MVGM en diverse VVE beheerders verzorgen wij het dagelijks onderhoud, mutatiewerkzaamheden en de 24-uurs service.

Een van de belangrijkste argumenten om de samenwerking met Draisma aan te gaan is het sociale aspect. De bewoner – de klant – staat centraal. Bijna al het onderhoud wordt in bewoonde staat uitgevoerd. Dit vereist een grote betrokkenheid en inlevingsvermogen van onze medewerkers. In de communicatie met de bewoners is klanttevredenheid dan ook leidend. Wij werken als vertegenwoordiger van de woningbeheerder.

Zorg en aandacht voor zorginstellingen

Zorgcentra kunnen ook op ons rekenen als Service & Onderhoud partner. Onder andere Stichting Lindenhout, Revalidatiecentrum Klimmendaal en Verzorgingshuis De Gelderhorst maken – naar volle tevredenheid – gebruik van onze diensten.

Onze vakmensen begrijpen hoe het is te werken met kwetsbare doelgroepen, zoals kinderen en ouderen. In deze situaties moet extra rekening gehouden worden met de wijze van communicatie en met de veiligheid van eenieder. Onze ervaren vakmensen zijn zich hier sterk van bewust en handelen hier naar, met zorg en aandacht.

En voor veel meer bedrijven en organisaties staan wij klaar!

 

Uitgelichte projecten Onderhoud:

Schadeherstel voor Achmea verzekerden

Achmea is een grote speler op de verzekeringsmarkt. Zij heeft Aannemingsbedrijf Draisma geselecteerd als netwerkbedrijf. Dit betekent dat wanneer u schade heeft wij dit voor u herstellen namens uw verzekering – Achmea.


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Nieuwbouw, renovatie en Service & Onderhoud voor Lindenhout Jeugdzorg

Al sinds 2000 is Aannemingsbedrijf Draisma de vaste bouwpartner van Lindenhout Jeugdzorg. Zo hebben wij diverse verbouwingen en nieuwbouw verzorgd, onder andere in de vestigingen te Arnhem, Nijmegen, Ede, Ellecom en Apeldoorn. En daarnaast bieden we ondersteuning aan het onderhoud van de locaties. Dit houdt het dagelijks onderhoud in (waaronder ook conciërge taken), mutatieonderhoud en de 24-uurs storingsdienst.


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Onderhoud Politiekantoren Gelderland en Overijssel

Draisma voert in opdracht van Politie Nederland middels een meerjarencontract al het bouwkundig onderhoud aan de 131 vestigingen van Politie in Gelderland en Overijssel uit.


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Onderhoud diverse projecten van Amvest

Draisma voert in opdracht van Amvest onderhoudswerkzaamheden uit aan het woningbestand.


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Bekijk alle projecten

 

 

_MG_0233

Wilt u meer weten over Onderhoud? Dan kunt u contact opnemen met Wouter Berkhof.

Neem contact op Of ga naar de contactpagina
24-uurs service