Onderhoud

Onderhoud bestaat bij Draisma uit de volgende onderdelen:

  • planmatig onderhoud
  • dagelijks onderhoud
  • schadeherstel
  • 24-uurs service

Service verlenen ziet Draisma als logisch verlengstuk van al haar activiteiten. Veel van onze klanten hebben die dienstverlening op waarde weten te schatten. In de loop van de jaren is onze afdeling Service & Onderhoud dan ook uitgegroeid tot een volwaardig bedrijfsonderdeel .

Uitgelichte projecten Renovatie:

Hieronder vindt u een selectie van onze gerealiseerde renovatieprojecten.

Onderhoud de Goede Woning

Sinds 2007 is Draisma vaste partner van Woningstichting De Goede Woning. Een groot deel van de 9000 woningen wordt door Draisma onderhouden. Dit onderhoud bestaat uit een aantal categorieën: klachtenonderhoud, mutatie-onderhoud en grootschalige renovaties. In de loop der jaren zijn diverse complexen onderhanden genomen.

 


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Onderhoud Militaire gebouwen

In opdracht van het Ministerie van Defensie Dienst Vastgoed Defensie voert Draisma het onderhoud uit op de kazernes van Dienstkring Schaarsbergen.

Het onderhouden van militaire gebouwen, werken en terreinen in de dienstkringen Schaarsbergen en Veluwe. Hieronder vallen de gebouwen in de plaatsen Schaarsbergen, Arnhem, Deelen, Zevenaar, Nijmegen, Ede, Harskamp, Eefde, Hoenderloo en Apeldoorn.

 


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Bekijk alle projecten

 

Het traditionele “bonnenwerk” is bij Draisma volledig gedigitaliseerd.  De vaklieden werken met I-pads waardoor papier overbodig is geworden en alle werkzaamheden digitaal worden geregistreerd.

Daarmee hebben we het werkproces gestroomlijnd. Dit digitale werkproces zorgt ervoor dat opdrachtgevers altijd een actueel beeld van de status van hun opdrachtbonnen hebben. Gereed-meldingen worden “real time” verwerkt.

Met ca 15 volledig ingerichte servicebussen bedient Draisma haar werkgebied in Gelderland, Overijssel en Utrecht.

Onze professionele 24-uursdienst staat ook buiten kantoortijden en op zon- en feestdagen voor u klaar.

Onze opdrachtgevers

Wij voeren onderhoudswerk uit voor zowel particuliere opdrachtgevers, vastgoed beheerders en woningcorporaties. Maar ook overheden en (zorg-) instellingen maken graag gebruik van de service die Draisma Onderhoud biedt.

_MG_0233

Wilt u meer weten over Onderhoud? Dan kunt u contact opnemen met Wouter Berkhof.

Neem contact op Of ga naar de contactpagina
24-uurs service