Onderhoud

24-uurs service

U kunt ons 24 uur per dag bereiken voor al uw calamiteiten. Onze vakmensen staan voor u klaar om u te allen tijde te helpen bij uw noodsituatie.
Bel: 055 – 538 39 40

Service verlenen ziet Aannemingsbedrijf Draisma als logisch verlengstuk van al haar activiteiten. Veel van onze klanten hebben deze dienstverlening dan ook op waarde weten te schatten.

Met onze service & onderhoudsdiensten ontzorgen wij talloze corporaties, beheersmaatschappijen, VVE’s, particulieren en bedrijven in hun onderhoud en reparatie.

U kunt bij ons terecht voor:

  • dagelijks onderhoud
  • planmatig onderhoud
  • schadeherstel

Uitgelichte projecten Onderhoud:

Hieronder vindt u een selectie van onze gerealiseerde renovatieprojecten.

Onderhoud Woningcorporatie de Goede Woning Apeldoorn

Sinds 2007 is Draisma vaste ketenpartner van Woningstichting De Goede Woning in Apeldoorn. Een groot deel van de 9000 woningen wordt door Draisma onderhouden. Dit onderhoud bestaat uit een aantal categorieën: klachtenonderhoud, mutatie-onderhoud en grootschalige renovaties. In de loop der jaren zijn diverse complexen onderhanden genomen.

 


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Onderhoud Militaire gebouwen

In opdracht van het Ministerie van Defensie Dienst Vastgoed Defensie heeft Draisma het onderhoud uitgevoerd op de kazernes van Dienstkring Schaarsbergen.

Hieronder vallen de gebouwen in de plaatsen Schaarsbergen, Arnhem, Deelen, Zevenaar, Nijmegen, Ede, Harskamp, Eefde, Hoenderloo en Apeldoorn.

 


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Bekijk alle projecten

 

Het traditionele “bonnenwerk” is bij Draisma volledig gedigitaliseerd.  De vaklieden werken met I-pads waardoor papier overbodig is geworden en alle werkzaamheden digitaal worden geregistreerd.

Daarmee hebben we het werkproces gestroomlijnd. Dit digitale werkproces zorgt ervoor dat opdrachtgevers altijd een actueel beeld van de status van hun opdrachtbonnen hebben. Gereed-meldingen worden “real time” verwerkt.

Met ca 15 volledig ingerichte servicebussen bedient Draisma haar werkgebied in Gelderland, Overijssel en Utrecht.

Onze professionele 24-uursdienst staat ook buiten kantoortijden en op zon- en feestdagen voor u klaar.

Onze opdrachtgevers

Wij voeren onderhoudswerk uit voor zowel particuliere opdrachtgevers, vastgoed beheerders en woningcorporaties. Maar ook overheden en (zorg-) instellingen maken graag gebruik van de service die Draisma Onderhoud biedt.

_MG_0233

Wilt u meer weten over Onderhoud? Dan kunt u contact opnemen met Wouter Berkhof.

Neem contact op Of ga naar de contactpagina
24-uurs service