Projectontwikkeling

Draisma is een ontwikkelende aannemer. Wij zijn al jaren specialist in het ontwikkelen en realiseren van diverse projecten. Door onze ervaring in zowel de ontwikkeling, bouw als verkoop van projecten kunnen we elk plan optimaliseren. Daarnaast kunnen we ook risicodragend (mee)investeren. Hierdoor garanderen wij in alle fases van het project grote betrokkenheid, efficiency, transparantie en kwaliteit. Projectontwikkeling op úw manier maar dan samen met onze ervaring.

Regelmatig wordt onze expertise gevraagd voor de beoordeling van ontwikkelingsplannen. Ook u kunt ons altijd vragen voor een eerlijk en objectief advies.

Uitgelichte projecten:

Hieronder vindt u een selectie van onze gerealiseerde ontwikkelingen.

Ontwikkeling en nieuwbouw 12 luxe koopappartementen in Maarssen

Midden in het centrum van Maarssen, op loopafstand van alle voorzieningen, worden 12 prachtige appartementen gebouwd. Alle 12 appartementen zijn inmiddels verkocht.


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Nieuwbouw Boulevard Heuvelink Arnhem

Samen met KlokBouwOntwikkeling, ontwikkelt Draisma een fantastisch plan voor het voormalige Rijn-IJsselcollege aan de Boulevard Heuvelink te Arnhem.


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Woningen de Ruiterij Beekbergen

Samen met Dijkhof Bouw en Woningcorporatie Veluwonen heeft Draisma 34 woningen aan de Ruitersmolenweg in Beekbergen gerealiseerd.

 


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

23 Woningen Klarenbeek

In Klarenbeek heeft Draisma 23 woningen ontwikkeld en gebouwd.


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Nieuwbouw diverse woningen Nieuw Canada

Aan de rand van Beekbergen, op de locatie van voormalig vakantiepark Klein Canada, is Nieuw Canada ontwikkeld. Het gaat in totaal om 35 woningen. Dit project is inmiddels na tevredenheid afgerond.


Bekijk dit project of bekijk andere projecten
24-uurs service