Renovatie

In het renoveren en verbouwen is Draisma thuis is als geen ander.
Een renovatie of verbouw kan een vergaande verbetering aan uw woning of pand zijn. Dit kan bijvoorbeeld een nieuwe invulling geven aan een pand met historische waarde zijn tot aan het opknappen van uw bedrijfspand of woning.

Vanuit onze historie als traditioneel bouwbedrijf weten wij wat er voor nodig is om te werken in bewoonde situaties of in een omgeving waar de productie door moet gaan. Draisma verdiept zicht in uw woon- of arbeidsproces en past haar werkwijze daarop aan zodat u zo min mogelijk overlast ondervindt aan de renovatie. Daarbij herstellen en vernieuwen wij naar de eisen van deze tijd waarbij duurzaamheid, veiligheid en energieneutraal centraal staan.

Uitgelichte projecten Renovatie:

Hieronder vindt u een selectie van onze gerealiseerde renovatieprojecten.

Verduurzaming 22 woningen voor Veluwonen

Voor onze opdrachtgever Veluwonen mogen we 22 woningen verduurzamen tot energielabel A!


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Renovatie Boulevard Heuvelink Arnhem

Samen met KlokBouwOntwikkeling, ontwikkelt Draisma een plan voor het voormalige Rijn-IJsselcollege aan de Boulevard Heuvelink te Arnhem


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Verbouw Catawiki Assen

In opdracht van de gemeente Assen en Catawiki is het voormalig ABN-AMRO kantoor getransformeerd en aangepast aan de eisen van Catawiki.


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Verbouw kantoorpand Boon Apeldoorn

Het kantoorpand van Boon Accountants en Belastingadviseurs wordt door Draisma volledig gestript en in een nieuw jasje gestoken.


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Bekijk alle projecten

 

Onze opdrachtgevers:

Wij werken voor bedrijven, instellingen, corporaties, overheden en maatschappelijke organisaties. Maar ook verenigingen van eigenaren, verzekeraars en particulieren rekenen wij tot onze klanten.

Draisma medewerkers herkent men behalve aan hun bedrijfskleding, ook aan het vermogen zich in te leven in de situatie van de klant. Dit komt tot uitdrukking in grote betrokkenheid en langdurige klantrelaties.

Kees van Buuren

Adjunct Directeur Kees van Buuren

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met Kees van Buuren

Neem contact op Of ga naar de contactpagina
24-uurs service