Restauratie

Vanuit cultuur historisch oogpunt beschouwd is het restauratie vak noodzakelijk om tot de verbeelding sprekende, karakteristieke gebouwen die veelal de status monument hebben gekregen, te beschermen en te behouden.

 

 

Draisma kan bogen op in totaal meer dan 75 jaar ervaring en vakmanschap. De kennis en ervaring die wij hebben opgedaan komt tot uitdrukking in het certificaat “Kennis en Kunde” van de monumentenwacht. Voor Draisma betekent restauratie dan ook meer dan het in stand houden van monumentale en/of karakteristieke gebouwen. Restaureren is ook een vak waarmee we de kennis en kunde van onze medewerkers op niveau willen houden en zo bijdragen aan het in stand houden van het ambacht.

Uitgelichte projecten Restauratie:

Hieronder vindt u een selectie van onze gerealiseerde restauratieprojecten.

Verbouw en uitbreiding monumentale villa

Restauratie van de een villa met een uitbreiding van een kelder met zwembad.

 

 


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Renovatie en uitbreiding Politieacademie

Het voormalige rooms-katholieke kleinseminarie in Apeldoorn (1935) van architect Jan van Hardeveld omgevormd tot opleidingsinstituut voor de Politie. Het historische pand aan de Arnhemseweg is gerenoveerd (17.000 m2) en er is nieuwbouw gerealiseerd. (22.000 m2)


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Renovatie Boulevard Heuvelink Arnhem

Samen met KlokBouwOntwikkeling, ontwikkelt Draisma een plan voor het voormalige Rijn-IJsselcollege aan de Boulevard Heuvelink te Arnhem


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Restauratie vliegbasis Deelen


Bekijk dit project of bekijk andere projecten

Bekijk alle projecten

Daarnaast heeft Draisma een restauratie adviseur in dienst die behalve veel kennis op het gebied van oude bouwtechnieken en gebouwen, u als opdrachtgever ook kan adviseren op het gebied van de mogelijkheden in financiering en het vinden van de juiste subsidieregelingen.

_MG_0239

Restauratiespecialist Robert van de Pol

Wilt u meer informatie over Restauratie, neemt u dan contact op met onze specialist Robert van de Pol

neem contact op Of ga naar de contactpagina
24-uurs service