diensten

Diensten

Alle expertises in huis

Alle diensten

 • Nieuwbouw

  Ontwikkeling en realisatie

  Wij ontwikkelen realiseren diverse projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Ieder project is uniek. Dit vraagt om betrokkenheid en expertise. De markt vraagt om duurzaamheid, energiezuinigheid en flexibiliteit. Daarom gaan wij bewust om met mens, materiaal en omgeving. Samen met onze vaste ketenpartners kunnen wij ons aanbod versterken en een duurzame en energie neutrale oplossing aanbieden.

  Bekijk cases

 • Renovatie

  Renoveren en verbouwen

  In het renoveren en verbouwen zijn wij thuis is als geen ander. Wij bouwen alsof wij er uiteindelijk zelf in zouden gaan wonen of werken. Een renovatie of verbouwing kan een vergaande verbetering aan een woning of pand zijn. Wij begeleiden het traject van A tot Z om dromen te verwezenlijken.

  Bekijk cases

 • Restauratie

  Historische en monumentale gebouwen

  Voor ons betekent restauratie meer dan het in stand houden van monumentale of karakteristieke gebouwen. Restauratie is een ambacht waar vakmanschap bij komt kijken. Draisma bouwt op 80 jaar ervaring en kennis. Hiervoor hebben wij het certificaat ‘Kennis en Kunde’ van de monumentenwacht ontvangen.

  Bekijk cases

 • Timmerfabriek

  Machinale houtbewerking

  Wij hebben een eigen Machinale Timmerfabriek. De Timmerfabriek is een zelfstandig bedrijf en is voor iedereen toegankelijk (particulier en zakelijk), maar heeft het gemak van Draisma als ondernemer. De Timmerfabriek levert een integraal product. Ze geven advies, produceren, leveren, monteren, ontwerpen en verlenen nazorg.

 • Onderhoud

  24-uurs service van Draisma

  Met onze service en onderhoudsdiensten ontzorgen wij bedrijven en particulieren in hun onderhoud en reparatie voor dagelijks en planmatig onderhoud, maar ook voor schadeherstel. Onze vakmensen staan dag en nacht klaar voor jou klaar. Is er schade ontstaan door bijvoorbeeld brand, storm, water, inbraak of een ander noodgeval? Bel dan met onze 24-service.

  Bekijk cases

Samen bouwen aan iets bijzonders