erkend restauratiebedrijf

Erkend restauratiebedrijf

Restaureren is een ambacht en deze willen we bij Draisma in stand houden. We zorgen dat onze kennis en kunde op hoog niveau blijft. We onderscheiden ons door onze liefde voor restauratie, vakbekwame restauratie timmerlieden, de relevante achtergrond en opleiding van de medewerkers en het investeren in onszelf en het vak. Wij zijn in het bezit van het ERB-certificaat en hiermee een erkend restauratiebedrijf. 

 

 • Restauratie

  Historische en monumentale gebouwen verdienen vakkundige bescherming en behoud. Als erkend restauratiebedrijf brengen wij oude monumentale gebouwen weer terug in de staat zoals ze ooit bedoeld zijn. Wij geven deze gebouwen een tweede leven en behouden ze voor de toekomst.

  In onze eigen timmerfabriek kunnen we restauratietimmerwerk uitvoeren, waardoor we altijd denken en handelen in maatwerk. Wij adviseren vanaf stap 1 gedurende het hele proces en kunnen ook helpen met de aanvraag van de subsidiemogelijkheden. Gedurende het project werken wij met een vast contactpersoon om zo transparant met onze opdrachtgever te werken en kunnen we ook opschakelen naar een samenwerking met andere units binnen Draisma Bouw. We voelen ons verbonden met de gebouwen waaraan wij werken en geven een beleving aan het project.

 • Ons team

  Ons team bestaat uit allemaal restauratiespecialisten die het vak ademen. Kennis en vakmanschap is dan ook kenmerkend voor onze unit restauratie. Zowel de mensen op de bouwplaats als op kantoor, we zijn één team en blijven specifieke vakkennis opdoen en van elkaar leren. Mede door ons team van specialisten kunnen we zeggen dat we goed zijn in wat we doen en daarom een erkend restauratiebedrijf zijn.

 • Certificaten

  Wij zijn in het bezit van het ERB-certificaat van de stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg, en het certificaat ‘Kennis en Kunde’ van de Monumentenwacht wat ons een erkend restauratiebedrijf maakt. Wij zijn ook aangesloten bij de landelijke Vakgroep Restauratie.

Benieuwd naar onze restauratie projecten? Bekijk hieronder een greep uit onze projecten?

'Liefde voor het ambacht, en passie voor het vak.'

Unitleider restauratie
Robert van de Pol
Meer weten over Draisma als erkend restauratiebedrijf? Neem contact op met Robert.

Samen bouwen aan iets bijzonders