Meewerkend Voorman Nieuwbouw (40 uur)

Als Meewerkend voorman Nieuwbouw heb je een afwisselende en uitdagende functie! Je werkt op kleinere of grotere projecten die over het algemeen in Midden Nederland worden uitgevoerd.

Afhankelijk van de projectgrootte werk je zelfstandig of onder leiding van een uitvoerder op het project.

Naast dat je meewerkt met de timmerlieden in alle voorkomende timmerwerkzaamheden (zie hiervoor de functieomschrijving voor timmerman Nieuwbouw), heb jij de helicopterview en kun jij de collega’s en onderaannemers aansturen en motiveren. Je weet hoe het er voor staat op jouw bouw.

Je bent organisatorisch sterk, je onderhoudt contacten met de uitvoerder over de voortgang, je houdt toezicht op de veiligheidsregels, je bent stressbestendig.

Je hebt leidinggevende capaciteiten en bezit een natuurlijke overtuigingskracht, je streeft naar een kwalitatief goed eindproduct en je bent pas tevreden als de opdrachtgevers tevreden zijn. Je bent technisch en inhoudelijk verantwoordelijk voor jouw werkzaamheden en voor de werkzaamheden van ‘jouw’ mensen.

Functie-eisen:

Afgeronde opleiding primair timmeren en voortgezet timmeren, aangevuld met vakgerichte cursussen.

MBO werk- en denkniveau.

VCA diploma of bereid deze via ons te behalen.

Je bent in het bezit van een rijbewijs en vervoer.

Minimaal twee jaar werkervaring in soortgelijke functie.

Draisma maakt steeds meer gebruik van digitale gegevensverwerking. (Beperkte) kennis van en interesse in het werken met computer en/of IPad is daarom gewenst.

 

Jouw profiel:

Goede beheersing van de Nederlandse taal

Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen op jouw vakgebied en kunt deze ook toepassen.

Actieve en positieve houding, betrouwbaar, klantgericht, zelfstandig, flexibel, communicatief vaardig, oplossingsgericht.

 

Wij bieden

Een leuke, boeiende en afwisselende baan binnen ons professioneel en collegiaal familiebedrijf. We hebben een informele, goede werksfeer en korte communicatielijnen.

Dienstverband en salaris conform CAO Bouw en Infra, mede gebaseerd op kennis en ervaring.

ER Draisma PZ

Erna Roberst

Heb je interesse dan kun je je CV en eventueel begeleidende brief sturen naar vacature@draisma.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erna Roberst van personeelszaken. Zij is bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag van 07.30 uur tot 16.15 op nummer 055-5383940.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stuur een email Of ga naar de contactpagina
24-uurs service