nieuwe huisstijl

Alles verandert, het fundament blijft!

Nieuwe naam

In de afgelopen 26 jaar hebben wij met trots gewerkt onder de naam Aannemingsbedrijf Draisma! Om met de tijd mee te gaan hebben wij gekozen voor een nieuwe naam. Het fundament van het bedrijf blijft hetzelfde, maar de manier van organiseren verandert in de loop van de tijd. Veel meer profileren wij ons als ‘bouwers’ en niet alleen als ‘aannemingsbedrijf’. We gaan meer en meer samenwerken met onze opdrachtgevers en co- partners in bouwteams. Op die manier kunnen wij onze opdrachtgevers maximaal laten profiteren van onze kennis en kunde. Eveneens willen wij ons meer specialiseren. Dat doen wij in de vorm van zes businessunits, die ieder uitblinken in hun eigen expertise.

Nieuw logo

Draisma kijkt van oudsher al vooruit. Door onze kennis te blijven verbreden, bouwen we sinds jaar en dag aan de toekomst en gloort er bij ieder Draisma project weer iets moois aan de horizon. Hierdoor zijn we inmiddels uitgegroeid tot een sterk merk. De termen ‘horizon’ en ‘bouwen’ zie je dan ook symbolisch terug in ons logo.

Het bedrijfslogo is in een moderner jasje gestoken. Het oude, in 1995 ontworpen en voor velen zeer herkenbare beeldmerk, heeft plaats gemaakt voor een strakkere en eigentijdse versie. Het nieuwe logo komt vanwege de vierkante vorm online en op alle digitale uitingen beter tot zijn recht. De lijnen op het logo verbeelden de horizon. Wij geven hiermee uitdrukking aan onze visie op de toekomst waarbij de waarden transparantie en betrouwbaarheid een belangrijke basis zijn, om ook op de lange termijn het voorbestaan van ons familiebedrijf te borgen.

De kleur blauw, staat voor kalmte, bedachtzaamheid, toewijding, betrouwbaarheid en eerlijkheid. Eigenschappen die we hoog in het vaandel hebben staan. Niet zo gek dus dat de kleur blauw al jaren onlosmakelijk verbonden is met Draisma en vandaar ook weer duidelijk terug te zien is in onze nieuwe huisstijl.

Met onze nieuwe campagne willen wij de nieuwe huisstijl dan ook graag aan iedereen introduceren. Houd onze Social Media hiervoor in de gaten en kijk goed rond in Apeldoorn.

Onze nieuwe bussen al gespot? Het logo op alle bussen zijn ook aangepast. Het nieuwe logo is goed doorgevoerd.

Samen bouwen aan iets bijzonders