Noodopvanglocatie voor dakloze corona patiënten

In korte tijd moest er een noodopvanglocatie voor dakloze corona patiënten worden gerealiseerd. Wij hebben direct twee timmerlieden gestuurd om een noodwand te plaatsen en de schuiframen vast te maken. De gemeente Apeldoorn heeft samen met Hafkamp Installatietechniek en Bouwmeester Elektrotechnisch installatiebureau in het weekend doorgewerkt om het eerste deel klaar te maken. Op maandagmorgen waren de bouwkundig werkzaamheden klaar en het eerste deel operationeel. Vorige week hebben wij een noodsluis gemaakt van de schone entree voor het zorgpersoneel en toevoer van materialen naar het besmette deel. Ook hebben we een noodtoilet gemaakt voor het zorgpersoneel.

Tevens zijn er een 3-tal douchecabines geplaatst en een camera bewakingssysteem opgehangen Donderdagmorgen 9 april zijn de werkzaamheden opgeleverd, vrijdagmorgen 10 april was de hele opvang klaar voor gebruik.

Wat je samen in zo’n korte tijd kan realiseren is bewonderenswaardig en een groot compliment aan alle samenwerkende partijen.

 

24-uurs service