Oplevering de Amerrank

Geheel volgens planning hebben wij de renovatie van De Amerrank in Amersfoort afgerond en het pand opgeleverd aan eigenaar Habion. Het pand heeft een behoorlijke upgrade gehad en is volledig gerenoveerd.

De Amerrank heeft 53 zelfstandige woningen in de sociale huursector voor ouderen. Deze ouderen kunnen zelfstandig wonen, maar indien gewenst zijn de woningen ook geschikt om goede zorg te ontvangen. De woningen hebben nieuwe keukens en badkamers gekregen, alle gevelkozijnen zijn vervangen en er zijn nieuwe videofoons voor het openen van de voordeur geplaatst. De woningen voldoen nu aan het keurmerk ‘Woonkeur rollator geschikt’ en er is vanuit de brandmeldinstallatie een directe doormelding naar de regionale alarmcentrale. Een gezamenlijke berging voor scootmobielen en fietsen is te vinden op de begane grond. De woningen hebben allemaal energielabel A.

Er is een mooi fotoboek gemaakt van de situatie voor de verbouwing, van de verbouwing zelf en van het eindresultaat. Klik hier om dit boekje te bekijken.

Voor meer informatie over de Amerrank bekijk de Brochure of neem een kijkje op de website van Van der Linden.

24-uurs service