Woningbouw Amadeus

Amadeus

12 luxe koopappartementen

12 appartementen
Ontwikkeling
2020 opgeleverd
62 - 120 m2

Nieuwbouw

In het hartje van Maarssen-dorp is een prachtig kleinschalig appartementengebouw gerealiseerd, Residentie Amadeus. In het gebouw bevinden zich 12 gelijkvloerse 3- en 4-kamer appartementen. Het gebouw kenmerkt zich door de stijlvolle architectuur in de Vechtse stijl. Het is een verzorgd appartementengebouw met aandacht voor detail én met mooie materialen en het gebouw ligt op loopafstand van alle voorzieningen. Alle 12 appartementen zijn inmiddels verkocht. Het luxe Residentie Amadeus staat op de oude locatie van de brandweerkazerne.

 • De appartementen

  Alle appartementen worden veilig en toegankelijk gebouwd. Daarmee zijn ze geschikt voor mensen die fit en mobiel zijn, maar ook voor mensen die dat niet zijn of die dat wellicht in de toekomst niet meer zijn. De appartementen zijn allemaal gelijkvloers en hebben binnenshuis geen drempels. Daarnaast zijn ze uitgerust met rolstoel toegankelijke deuren en kozijnen. Elke etage en ook de parkeerkelder is goed bereikbaar met de ruime brancardlift.

 • Details

  Opdrachtgever: Draisma Vastgoed B.V.
  Architect: Bob Schiller – Schiller Architecten
  Omvang: 12 nieuwbouw koopappartementen. De oppervlakten van de luxueuze appartementen variëren van 62 tot 120 m2
  Bouwtijd: 12 maanden
  Bouwvorm: Bouwteam
  Oplevering: 2020

‘De door ons gerealiseerde werken kenmerken zich door technische uitdagingen en maatwerk'

Unitleider nieuwbouw & revitalisatie
Hans Mulderij
Meer weten over dit project? Neem dan contact op met Hans

Door het persoonlijke contact en de betrokkenheid van een familiebedrijf geven wij elk project de aandacht waarmee wij samen tot het beste resultaat komen