Appartementen Stinzenhof Twello

Nieuwbouw van 26 luxe seniorenappartementen met zorgvoorzieningen. De appartementen zijn verdeeld over drie geschakelde gebouwen die bestaan uit twee of drie woonlagen. Hierdoor heeft het gebouw aan alle kanten een ander aangezicht.  Draisma was hoofdaannemer van het project inclusief E en W- installaties.

Stinzenhof bestaat uit 26 luxe senioren-appartementen. De woonoppervlakte varieert van 80 tot 90 m². Uiteraard beschikt het gebouw over een lift. De appartementen voldoen aan de nieuwste kwaliteitseisen wat betreft isolatie en woongenot. Voor de bewoners van De Stinzenhof geldt een leeftijdsgrens van tenminste 60 jaar. Er is een ruimte om te sporten, er is een atelierruimte en een kapper, pedicure en schoonheidsspecialiste. Er is een algemene ontmoetingsruimte en door in de kelder een werkplaats in te richten, hebben de klussers ook volop de ruimte.

Het project Stinzenhof is inmiddels succesvol afgerond door Aannemingsbedrijf Draisma. Wij verwijzen u voor meer informatie graag naar IJsseldal Wonen.

Contactgegevens IJsseldal Wonen:

Telefoon: (0571)277979

mail: info@ijsseldalwonen.nl

 

Hans Mulderij

Projectleider Hans Mulderij

Wilt u meer weten over dit project? Dan kunt u contact opnemen met Hans Mulderij.

Stuur een email Of ga naar de contactpagina
24-uurs service