Boulevard Heuvelink

Boulevard Heuvelink

Schoolgebouw Arnhem

Nieuwbouw

Samen met KlokBouw Ontwikkeling hebben wij een fantastisch plan ontwikkeld voor het voormalige Rijn-IJsselcollege aan de Boulevard Heuvelink in Arnhem. Op deze prachtige plek hebben wij samen 40 loftappartementen gebouwd.

Hieronder valt ook het project Avenu 1895

 

 • De lofts

  De voormalige ambachtsschool aan de Boulevard Heuvelink werd gebouwd in 1895. Inmiddels heeft het pand van binnen een ware metamorfose ondergaan. De markante herkenningspunten, die herinneren aan vervlogen tijden, zijn nog steeds aanwezig.

  Waar vroeger klaslokalen waren vind je nu stijlvolle, duurzaam gebouwde lofts die voldoen aan de eisen van deze tijd, maar tegelijkertijd de herinnering aan de school levend houden. De 40 lofts doen modern en industrieel aan en variëren in grootte van 50 tot 139 m2 woonoppervlak.

  De lofts zijn verschillend ingedeeld, maar veelal voorzien van grote raampartijen, hoge plafonds en een nis die kan dienen als studiehoek. Het merendeel van de lofts heeft een trap naar een 2 meter hoger gelegen slaapgedeelte (entresol). Het afwerkingsniveau is zeer hoog te noemen. Zo is iedere loft voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur en soms ook met een koelkast. Tevens heeft elke loft een luxe badkamer met een praktische inloopdouche. Elke loft telt een woonkamer en een slaapkamer.

 • Details

  Opdrachtgever: SPF Beheer B.V.
  Architect: Opzoom Architecten
  Oplevering: 2019

‘De door ons gerealiseerde werken kenmerken zich door technische uitdagingen en maatwerk'

Unitleider nieuwbouw & revitalisatie
Hans Mulderij
Meer weten over dit project? Neem dan contact op met Hans

Samen bouwen aan iets bijzonders