de twaalf van Ruysdaels in Oud-Zuid

De twaalf van Ruysdaels

Amsterdam Oud-Zuid

Nieuwbouw

De overtreffende trap van riant, stijlvol en comfortabel wonen in het Museumkwartier in Oud-Zuid. Vlakbij de levendigheid van de Pijp in Amsterdam. Aan dit project hebben wij samengewerkt met Akor B.V. Hier zijn 4 townhouses, 6 appartementen en 2 penthouses met een eigen parkeerplaats gebouwd.

 • Constructie

  De townhouses, appartementen en penthouses hebben een uitzonderlijk hoog afwerkingsniveau. De keukens en badkamers zijn van Italiaans designhuis Boffi, ontworpen door de interieur architecten van Dis Studio. De twaalf van Ruysdaels hebben volop indelingsmogelijkheden en zonnige buitenruimtes. Een ruime parking met twee eigen parkeerplaatsen en een lift die direct in de woning uitkomt maken het wonen nog comfortabeler. Én de woningen staan op eigen grond.

  Architectuur

  De twaalf van Ruysdaels geven ruimte, luxe en met een echt buitengevoel. En dat middenin de binnenstad. De architectuur wordt gekenmerkt door de rijke detaillering en het bijzondere materiaalgebruik.  Luxe materialen als brons, handgemaakte baksteen en natuursteen is gebruikt voor de bouw van dit imposante pand. Invloeden van de 19e eeuw, de Amsterdamse school en de Gordel ’20-‘ 40  zijn zichtbaar in het design.

  Materialen

  Binnen in het pand zijn alleen hoogwaardige materialen als staal, glas, verbronsd messing en Italiaans natuursteen gebruikt. Verdiepingshoge deuren zorgen voor een ruimtelijk gevoel binnen het interieur en de schuifpui met slanke profilering zijn met één vinger te bedienen. Het pand is voorzien van domotica en hoogwaardig schakelmateriaal.

 • Details

  Opdrachtgever: Woningborg
  Architect: &Prast&Hooft (onderscheiden zich door projecten met krachtige visuele uitstraling, zorgvuldig gekozen details en hoogwaardige, duurzame kwaliteit)
  Oplevering: 2020

  Bekijk hieronder de film over de twaalf van Ruysdeals

 • Appartement 79A

  Eén van de appartementen  lichten we uit op onze website. Appartement 79a heeft een woonruimte van 245 m2. Het is een dubbele benedenwoning met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een tuin (65m2). Ook heeft het nog een terras (19m2) op de 1e verdieping op het zuiden. Het appartement heeft een lift, inpandige parkeergarage en een berging (9m2). Via de lift kun je vanuit de ondergrondse parkeergarage de woning bereiken. Of via de gemeenschappelijke entree. In de hal bevindt zich het toilet en een grote garderobe. Via de zwevende trap, met leder afgewerkte stalen treden, is de eerste verdieping te bereiken. Ook de lift gaat naar de 1e verdieping.

  Garage

  In de garage beschikt de woning over 2 eigen parkeerplaatsen met laadstation. Achter de parkeerplaatsen is de berging te vinden. Ook fietsen, scooters en motoren zijn hier te stallen. Er zit een autoloft in de garage.

  Meer weten over deze woning, bekijk deze dan hier

‘De door ons gerealiseerde werken kenmerken zich door technische uitdagingen en maatwerk'

Unitleider nieuwbouw & revitalisatie
Hans Mulderij
Meer weten over dit project? Neem dan contact op met Hans

Samen bouwen aan iets bijzonders