de watermolen

De Watermolen

Ugchelen

Nieuwbouw

Het project draagt de naam ‘De Watermolen’. Hier worden 20 sfeervolle appartementen gerealiseerd midden in het centrum van Ugchelen. Het heeft een dorps karakter, de appartementen zijn gelijkvloers en levensloopbestendig. Een goede reden om er lang te kunnen en willen blijven wonen. De appartementen beschikken over een groot terras of een balkon

 • De woningen

  In De Watermolen woon je duurzaam en comfortabel. Er is vloerverwarming aanwezig en naast een trap komt er ook een lift. De Watermolen bestaat uit 20 appartementen van 65 tot 89 m2. De woningen aan de voorzijde hebben uitzicht over de levendige Molecatenlaan en de appartementen aan de achterzijde hebben uitzicht over de rustige en groene straat de Markendoel.  De appartementen zijn gelijkvloers en levensloopbestendig. Alle woningen beschikken over een eigen berging van ongeveer 5 m2. met eigen elektravoorziening voor het opladen van elektrische fietsen. Achter de appartementen bevindt zich een grote parkeerplaats waar ieder appartement en eigen parkeerplek heeft met laadpaalvoorziening.

  Oplevering

  De appartementen worden inclusief badkamer en toilet, van het merk Sphinx, opgeleverd en zonder keuken. Deze kan dus zelf worden uitgekozen. De afwerking en inrichting van de ruimtes ligt volledig bij de kopers.

 • Omgeving

  De Watermolen staat in het centrum van Ugchelen. De supermarkt bevindt zich voor de deur, net als zorgvoorzieningen als de huisarts, tandarts en fysio. Daarnaast is er veel groen en natuur om de hoek. De uitgestrekte bossen van de Veluwe lenen zich uitstekend voor een heerlijke fietstocht.

   

 • Details

  Bouwvorm: Nieuwbouw – woningbouw

‘De door ons gerealiseerde werken kenmerken zich door technische uitdagingen en maatwerk'

Unitleider nieuwbouw & revitalisatie
Hans Mulderij
Meer weten over dit project? Neem dan contact op met Hans

Samen bouwen aan iets bijzonders