de witte

De Witte

Ugchelen

Nieuwbouw

Het project draagt de naam ‘De Witte’. Hier worden 9 patiowoningen gerealiseerd midden in het centrum van Ugchelen. De woningen staan aan een sfeervol hofje en zijn gelijkvloers en levensloopbestendig, waardoor ieder er lang kan blijven wonen en beschikken ook over een patio en dakterras.

 • De woningen

  Duurzaamheid

  In De Witte zijn de woningen energiezuinig en beschikken over duurzame installaties. Zo heeft elke woning vloerverwarming en zijn radiatoren verleden tijd. Alleen in de badkamer komt een elektrisch exemplaar. De woningen hebben een sedumdak en voldoen aan alle recente bouw- en milieueisen. Elke woning krijgt zonnepanelen en er hangt led verlichting in de openbare ruimtes. De patiowoningen zijn gasloos. Hiermee voldoen ze aan de regelgeving, wordt energie bespaard, wordt er bijgedragen aan het milieu en is het comfortabel wonen.

  Woningen

  De slaap- en badkamer bevinden zicht op de begane grond. De woonkamer heeft een hoog plafond dankzij de vide. Hierachter is een extra kamer voor bijvoorbeeld kastruimte, logeerkamer voor (klein)kinderen of als hobbykamer. Elke woning in De Witte beschikt over een eigen berging met elektravoorziening voor het opladen van elektrische fietsen en een parkeerplaats. Naast de woning ligt een grote parkeerplaats zodat de auto altijd in de buurt staat. De woonoppervlaktes variëren van 75 m2 tot 110 m2. De woningen worden inclusief badkamer en toilet (van het merk Sphinx) opgeleverd, maar zonder keuken. De keuken kan dus helemaal zelf worden bepaald.

 • Omgeving

  Doordat de patiowoningen midden in het centrum van Ugchelen staan zijn alle winkels, restaurants en zorgvoorzieningen binnen handbereik. Daarnaast is er veel groen en natuur om de hoek. De uitgestrekte bossen van de Veluwe lenen zich uitstekend voor een heerlijke wandeling of fietstocht.

  Bij de ingang van De Witte ligt de grote parkeerplaats, tussen de woningen een fraai aangelegde groene wadi en de supermarkt kan worden bereikt via de brug achter de wadi.

 • Details

  Bouwvorm: Nieuwbouw – woningbouw

‘De door ons gerealiseerde werken kenmerken zich door technische uitdagingen en maatwerk'

Unitleider nieuwbouw & revitalisatie
Hans Mulderij
Meer weten over dit project? Neem dan contact op met Hans

Samen bouwen aan iets bijzonders