Kerklaan

Kerklaan

Appartementen Apeldoorn

Renovatie

Wij hebben het voormalige kantoorpand van van Bruggen aan de Kerklaan in Apeldoorn gekocht. Dit pand is vroeger door ons gebouwd met bestemming kantoorpand. Nu gaan wij het transformeren naar mooie stijlvolle appartementen. De begane grond blijf een kantoorruimte welke verhuurd gaat worden. Op de 1e, 2e en 3e verdiepingen komen appartementen en op de vierde verdieping komt een penthouse.

 

  • Ligging

    Het pand ligt midden in het centrum en op loopafstand van diverse winkels. Je kunt hier een dagje shoppen, genieten op het terras, een visje halen op de markt of in de avond bijvoorbeeld naar het theater. Ook een lekkere rustige wandeling door het park is mogelijk. Het pand ligt vlakbij de buurt ‘de parken’. Hier bevinden zich diverse parken waar je lekker kunt wandelen, genieten van de natuur en het geluid van de fontein. Door de centrale ligging bij de stad en de parken krijgt het pand de naam ‘Parkenstad’.

  • Details

    De appartementen variëren van circa 71 m2 tot 121 m2. Alle appartementen beschikken over 1 of 2 slaapkamers en een balkon. Enkele appartementen hebben een extra balkon. Achter het gebouw liggen privéparkeerplaatsen en bij ieder appartement hoort een eigen berging.

    Meer informatie over de appartementen is te vinden op de website van Parkenstad

'Wij bouwen door tot het staat als een huis en is afgewerkt als een paleis'

Unitleider renovatie & verbouw
Eric Nijkamp
Meer weten over dit project? Neem dan contact op met Eric

Samen bouwen aan iets bijzonders