lindenhove

Lindenhove

Service appartementen

Renovatie

Service flat “Lindenhove” aan de Loolaan te Apeldoorn ademt nog de sfeer van de jaren 60. Om dit imago te doorbreken besloot de Vereniging van Eigenaren tot een upgrade waarbij de entree van de woningen wordt opgefrist.

Impressie lindenhove 

  • Werkzaamheden

    In combinatie met het verbeteren van de brandveiligheid hebben wij de interne renovatie uitgevoerd met een geweldig resultaat. In de serviceflat wonen over het algemeen mensen op leeftijd waarbij servicevoorzieningen als persoonlijke verzorging en huishoudelijke hulp maar ook zorgverlening worden geboden. Met deze voorzieningen op maat kunnen (nieuwe) bewoners zelfstandig blijven wonen maar daarbij wel ondersteund worden in hun specifieke zorgbehoefte.

    Wij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen en leveren van service bij mensen thuis en daarom uitermate geschikt voor dit werk. Alle 180 bewoners/eigenaren zijn apart benaderd en onze medewerkers weten de overlast tot een minimum te beperken.

  • Details

    Opdrachtgever: Lindenhove
    Architect: VOM Architecten

‘Wij vinden het geweldig om te renoveren en te transformeren. Dat het voor ouderen in de zorg is geeft een extra voldoening'.

Unitleider zorg & wonen
Aljan Schut
Meer weten over dit project? Neem dan contact op met Aljan

Samen bouwen aan iets bijzonders