marktzicht

Marktzicht Apeldoorn

33 appartementen

Transformatie

Project Marktzicht! Wij mogen het voormalig kantoorpand ‘Regenstede’ aan de Stationsstraat in Apeldoorn transformeren naar 33 luxe appartementen (ontwerp van I’M architecten). 30 jaar geleden hebben wij dit pand zelf gebouwd, en nu mogen wij het ontwikkelen en transformeren naar een nieuw woningcomplex. Het leegstaande pand is begin jaren 90 gebouwd als kantoorgebouw en zal straks voor een mooi nieuw doel dienen.

 

  • Ligging

    Het pand ligt midden in het centrum, met uitzicht op het Marktplein. Vandaar ook de naam ‘Marktzicht’. Alle winkels zijn binnen handbereik lopend goed te bereiken. Ook een lekkere rustige wandeling door het park is mogelijk.

  • De woningen

    De woningen zullen variëren van 65 tot 135 m2 en beschikken allemaal over ruime balkons en aan de achterzijde een eigen parkeerplaats. Aan de achterzijde komt een trechtervormige aanbouw met daar bovenop een penthouseconstructie met een tuin er omheen. De woningen krijgen op de begane grond ook bergingen en er komt nog een commerciële ruimte terug. Aan de voorkant van het pand komt een stalen framewerk met veel groen.

  • Details

    Architect: I’M architecten Deventer

‘De door ons gerealiseerde werken kenmerken zich door technische uitdagingen en maatwerk'

Unitleider nieuwbouw & revitalisatie
Hans Mulderij
Meer weten over dit project? Neem dan contact op met Hans

Samen bouwen aan iets bijzonders