Woningconcept appartementen

  • Duurzaam ontwerp

    Dit concept, ontworpen door COURAGE architecten, omvat 20 sociale huurwoningen en maatschappelijke bedrijfsruimte, gekenmerkt door een focus op circulaire bouw en duurzaamheid. Onze aanpak integreert traditioneel vakmanschap met moderne technologieën en circulaire principes, resulterend in een toekomstbestendig ontwerp.

  • Optimale indeling

    De appartementen zijn ontworpen met optimale daglichtoriëntatie en ruime buitenruimtes voor alle woningen. De commerciële ruimtes op de begane grond hebben een transparante uitstraling en bevorderen levendige interactie met de openbare ruimte. Het gebruik van materialen zoals hout, glas en metaal draagt bij aan een eigentijdse esthetiek en functionele elementen zoals geperforeerde balkonhekken en houten shutters zorgen voor zonwering en privacy.

  • Levendige plint

    Het gebouw is ontworpen met aandacht voor efficiëntie in indeling, constructie en installatietechniek, wat resulteert in comfortabele en functionele woningen. De locatie van de entree en fietsenstalling is strategisch gekozen voor gemakkelijke toegang en veiligheid. Om verzekerd te zijn van naadloze integratie van ontwerpdetails en efficiënte uitvoering hebben we gebruik gemaakt van BIM software bij het bepalen van onze aanpak en constructie.

Samen bouwen aan iets bijzonders