Zorg & wonen

Sterk in het renoveren in bewoonde situaties

Bouwen in een woon- of zorginstelling heeft aandacht nodig. Niet alleen aandacht voor het gebouw, maar vooral ook persoonlijke aandacht voor de bewoners. Bij Draisma Bouw beseffen we dat we werken in de leefomgeving van vaak kwetsbare ouderen. Voorbereiding, afstemming en flexibiliteit zijn daar van het grootste belang.

 • Betrekken van bewoners

  Draisma gelooft in een aanpak die leidt tot persoonlijke aandacht voor de bewoners. Wij hechten veel waarde aan de participatie van bewoners en collega’s. Dit brengen wij in de praktijk doormiddel van een werkatelier, gangmakersavonden, een keuvelhoek, de bewoners aan het woord te laten, te luisteren en reageren en de dagstart te verzorgen. Het hanteren van de Coronaregels nemen wij daarbij erg serieus.

 • Geselecteerde en opgeleide medewerkers

  Bij Draisma bouw begrijpen we de zorg. Met slimme oplossingen en met veel respect voor de bewoners en personeel dragen wij ons steentje bij aan een plezierige leefomgeving. Onze medewerkers hebben ervaring en kennis over de regelgeving en financiering en hebben auditieve kennis in de zorg. Wij werken met personeel dat speciaal is geselecteerd en opgeleid en zijn getraind in de omgang met ouderen en hulpbehoevenden.

 • Samenwerkingsverband

  De laatste jaren hebben we een krachtige ketensamenwerking opgebouwd met Habion. Daarom zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met Habion en Rutges Vernieuwt. De komende vijf jaar gaan we woningcorporatie Habion helpen de transformatie van haar verzorgingshuizen naar zelfstandige woningen te versnellen en verbeteren.

  Meer weten over deze samenwerking? Klik dan hier

   

Benieuwd naar onze zorg & wonen projecten? Hieronder een greep uit onze projecten

‘Wij vinden het geweldig om te renoveren en te transformeren. Dat het voor ouderen in de zorg is geeft een extra voldoening'.

Unitleider zorg & wonen
Aljan Schut
Meer weten over zorg & wonen binnen Draisma? Neem dan contact op met Aljan.

Samen bouwen aan iets bijzonders