veiligheid
Klaar voor het echte werk. Klaar voor Draisma
Jij hebt liefde voor het ambacht en affiniteit met, en kennis van monumentale en karakteristieke panden. Je weet uit ervaring waar het in de uitvoering om draait: probleemoplossend werken en het beste uit je team halen. Dat is precies wat jij van nature doet. Bij ons krijg je daarvoor alle ruimte!
Uitvoerder M/V fulltime
Dit bieden wij:
- Werken bij een hecht familiebedrijf met een no nonsens mentaliteit
- Mooi afwisselend werk waar je al je talenten kunt inzetten
- Ruimte en vrijheid om te ontwikkelen en te groeien en jezelf te laten zien
- Marktconform salaris
- Mogelijkheid om vakgerichte opleidingen te volgen naast je werk
- Zorgkosten vergoeding
- Een elektrische auto, mobiel en laptop van de zaak
- Elke woensdag na werktijd bootcamp of boks training aan de zaak
- Mogelijkheid om lid te worden van de Personeelsvereniging en deel te nemen aan gezellige uitjes, feestjes en etentjes
- Jaarlijkse zomer BBQ, kerstborrel en een team uitje

Wat breng je mee?

Als uitvoerder restauratie heb jij kennis van monumentenzorg, of je bent bereid om hier scholing voor te volgen. Jij bewaakt als geen ander de kwaliteit van het werk en stuurt bij waar nodig. Het coördineren en begeleiden van diverse projecten in de uitvoeringsfase is jou ook op het lijf geschreven. Je geeft dagelijks leiding aan bouwplaats medewerkers en onderaannemers en draagt zorg voor een veilige werkplek. Jouw communicatieve vaardigheden zijn dan ook heel erg goed, waardoor je een fijn contact weet te behouden met alle opdrachtgevers, onderaannemers en collega’s. Je bent assertief, proactief, weet wat er speelt in jouw projecten en waar de risico’s en kansen liggen.

Daarnaast heb je:

  • Ervaring met renovatie en/of restauratie projecten en de oplevering van deze projecten
  • Je beschikt over kennis van uitvoering, werkvoorbereiding, bouwkunde, bouwprocessen, projectmanagement en actuele wet- en regelgeving
  • Goede planningsvaardigheden
  • Goed overzicht van jouw bouw en je zet iedereen in op zijn/haar kwaliteiten

Wat kun je van ons verwachten?

Draisma Bouw beschikt over meerdere units, waardoor je in kleinere teams werkt die zich specifiek richten op een tak van de bouw. Hierdoor heb je korte communicatielijnen. Als uitvoerder werk je aan de mooiste projecten samen met onze vakmannen met liefde voor het ambacht en passie voor het vak.

Draisma staat voor kwaliteit en hiervoor hebben wij de beste mensen in dienst. Om onze professionals te helpen ontwikkelen en de kwaliteit op peil te houden bieden wij mogelijkheden tot scholing, opleidingen, kennisuitwisseling en veel ruimte voor groei en ontwikkeling.

Nog vragen of wil je een kennismakingsgesprek plannen?

Personeelszaken
Erna Roberst
Neem contact op met Erna