Verbeterpunt/compliment melden
Kwaliteit & duurzaamheid

Wij leveren een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product

 

 • kwaliteit en duurzaamheid

  Door de jaren heen heeft Draisma een reputatie opgebouwd met het leveren van degelijk en duurzame producten. Duurzaam betekent voor Draisma niet alleen dat iets lang mee gaat, maar ook dat het op verantwoorde wijze tot stand komt. Kwaliteit wordt dus niet alleen bepaalt door het eindproduct maar ook door de manier waarop het product tot stand komt.

  Dat betekent dat we verantwoorde keuzes willen maken bij het kiezen van in te zetten materialen en producten. We laten ons daarbij leiden door diverse kwaliteitslabels en werken samen met partijen die eenzelfde standaard hanteren.

 • Certificaten

  Draisma is in het bezit van het FSC certificaat waarmee we aantonen een kwalitatief goed (hout-)product te leveren, dat bovendien afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Ook is onze timmerfabriek in het bezit van het KOMO kwaliteitscertificaat.  Draisma ziet hout bovendien het “bouwmateriaal van de toekomst” en heeft daarom een bouwwijze ontwikkeld gebaseerd op het gebruik van hout.

 • Proceskwaliteit

  Draisma hanteert bij het tot stand komen van haar projecten een eigen kwaliteitshandboek. In dit document staat op hoofdlijnen beschreven welke risico’s wij zien tijdens bouwprocessen en op welke  manier we onze processen inrichten om deze risico’s te voorkomen. Dit geldt voor zowel technische aspecten als ook milieu risico’s.

   

 • ISO certificaat

  Draisma is ISO-9001 en ERB-BRL3000 gecertificeerd om deze processen te borgen en wordt jaarlijks middels interne of externe audits op de werking ervan gecontroleerd.  Met onze partners maken we duidelijke en controleerbare afspraken en doen altijd op een eerlijke, transparante en integere manier zaken met elkaar waarbij wederzijds vertrouwen het uitgangspunt is.

 • Klacht of compliment

  Wij handelen eventuele klachten zorgvuldig af, waarbij in alle redelijkheid een oplossing wordt gezocht.

  Heeft u een klacht of een compliment? Meld het ons.

   

Adjunct Directeur
Kees van Buuren
Meer weten over het KAM beleid, kwaliteit & duurzaamheid? Neem contact op met Kees

Samen bouwen aan iets bijzonders