MVO

(MVO) Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat in ons DNA geschreven. Zo verduurzamen wij bijvoorbeeld het bouwproces en ontwikkelen we nieuwe bouwmethodes. Denk aan hergebruik van materialen, efficiënte samenwerkingen en klantgericht bouwen. Ook zorgen we voor een verantwoorde afvoer van bouwafval, gebruiken we duurzame grondstoffen en letten we op ons energieverbruik. En we passen de nieuwste bouwtechnieken toe zoals bodemwaterpompen, LED verlichting en zonnepanelen.

 • MVO

  Een leefbare samenleving maak je samen! In ons bedrijf willen we een voorbeeld zijn door te streven naar diversiteit en inclusie en een organisatie waarin collegialiteit en mensgerichtheid centraal staan. Daarom zijn we ‘mantelzorgvriendelijk bedrijf’ en leiden we als erkend leerbedrijf onze eigen vaklieden op. Draisma levert bovendien een bijdrage aan het creëren van kansen voor nieuwe generaties door op bestuurlijk niveau actief betrokken te zijn bij New Tech Park in Apeldoorn een vereniging die jongeren helpt te ontdekken hoeveel kansen techniek biedt.

   

 • Deel van de samenleving

  Draisma wil als Apeldoorns bedrijf deel uitmaken van de samenleving en daaraan ook een actieve bijdrage leveren. Dat betekent dat Draisma niet alleen activiteiten sponsort, maar zich ook inspant om de medewerkers zich bewust te laten zijn dat wij moeten omzien naar elkaar. Onder andere werken we daarvoor samen met de stichting Present die projecten faciliteert om helpers en hulpbehoevenden bij elkaar te brengen. Als “vriend van Parc Spelderholt” bieden we stageplaatsen aan jongeren met een geestelijke beperking zodat ook zij deel kunnen uitmaken van de samenleving.

 • Hoofdsponsor

  Al meer dan 10 jaar is Draisma hoofdsponsor van Draisma Dynamo volleybal in Apeldoorn. Deze club behoort tot de top van het Nederlandse volleybal met een indrukwekkend palmares (o.a. 15 x landskampioen). Wij vinden het belangrijk om onze naam hieraan te verbinden omdat topsport het hoogst haalbare is en daardoor de grote stimulans kan zijn voor elke sporter. Bovendien is bij Draisma Dynamo de topsport niet mogelijk zonder de breedtesport en het daarmee verbonden verenigingsleven. Topsport biedt kansen voor elke speler en kan door goede opleiding en training de breedtesport verder brengen. In het programma “Draisma Dynamo verbindt” leveren we een actieve bijdrage om bedrijven door middels van de volleybalsport letterlijk in beweging te krijgen.

  Tenslotte vind Draisma dat Draisma Dynamo een prachtig uithangbord is voor de stad Apeldoorn dat eraan kan bijdragen om Apeldoorn op de kaart te zetten als een prettige woon en werk omgeving.

Adjunct Directeur
Kees van Buuren
Meer weten over het KAM beleid en MVO? Neem contact op met Kees

Samen bouwen aan iets bijzonders