Werken bij

Aannemingsbedrijf Draisma is een veelzijdig bouwbedrijf uit Apeldoorn dat zich onderscheidt door het persoonlijke contact en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Onze vakmensen realiseren zowel grote als kleine bouwprojecten. Gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie, renovatie en projectontwikkeling vind je in Draisma een vakkundig aannemer.

 

Vacatures:

Werkplaatstimmerman/machinaal houtbewerker

Timmerman service & onderhoud

Timmerman renovatie & verbouw

Tegelzetter renovatie & verbouw

Allround timmerman nieuwbouw & revitalisatie

Werkvoorbereider

Schilder service & onderhoud

 

Carrière maken in de Bouw

Ga jij het maken in de bouw? Wij zoeken jongeren die graag de handen uit de mouwen steken! Bij ons kun je een opleiding in de bouw volgen en het vak in de praktijk leren. Hiermee bouw je mee aan een nog mooier Nederland. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor de volgende beroepen: timmerman, metselaar, tegelzetter en uitvoerder.

De leerling staat centraal, wij geven tijd, ruimte en begeleiding om het  vak te leren, naar school te gaan en praktijktoetsen uit te voeren. Als leerling word je begeleid door een leermeester. Gelijk aan de bak bij ons? De mogelijkheid bestaat om, na een succesvolle afronding van de opleiding, in dienst te treden bij ons bedrijf. Wil je je direct aanmelden voor een opleidingstraject? Of nog meer informatie,  neem dan contact op met Bouwmensen.

Wil jij het gaan maken in de bouw? Ook dan zoeken wij jou. Meer informatie over infra opleidingen? Kijk op:

 

 

ER Draisma PZ

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erna Roberst, Hoofd Personeelszaken

Stuur een email Of ga naar de contactpagina
24-uurs service