Klaar voor het echte werk. Klaar voor Draisma
Je houdt van afwisselende en diverse projecten. Je bent een gedreven teamspeler en weet uit ervaring hoe je renovatie- en utiliteitsprojecten leidt. De mooiste baan in de bouw is voor jou!
Projectleider
Dit bieden wij:
- Werken bij een hecht familiebedrijf met een no nonsens mentaliteit
- Werken met de leukste collega's aan unieke en bijzondere projecten
- Afwisselend werk waar je al je talenten kunt inzetten en kunt doorgroeien
- Werken vanuit ons kantoor aan de Paramariboweg 100 in Apeldoorn
- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
- Mogelijkheid om vakgerichte opleidingen te volgen naast je werk
- Zorgkostenvergoeding
- Een elektrische auto, mobiel en laptop van de zaak
- Elke woensdag bootcamp of bokstraining aan de zaak
- Actieve personeelsvereniging met diverse leuke activiteiten

Wat breng je mee?

Ter vervanging van onze huidige projectleider die binnenkort met pensioen gaat zijn wij op zoek naar een nieuwe projectleider binnen ons familiebedrijf!

Als projectleider restauratie ben jij in het bezit van een dosis passie en daadkracht waarmee jij je team weet te motiveren. Je bent een echte teamspeler, kan goed uit de voeten met veel vrijheid en je kunt probleemoplossend werken. Jij staat voor vakmanschap en kwaliteit en weet als leider van je team dit overal door te voeren. Jouw communicatieve vaardigheden zijn dan ook heel erg goed, waardoor je een fijn contact weet te behouden met klantrelaties en alle opdrachtgevers in de verschillende fasen van het bouwproces. Je bent assertief en proactief. Jij weet wat er speelt binnen jouw projecten en waar de risico’s en kansen liggen.

Daarnaast heb je:

    • Ervaring met renovatie en-/of utiliteitsprojecten
    • Je beschikt over kennis van uitvoering, werkvoorbereiding, bouwkunde, bouwprocessen, projectmanagement en actuele wet- en regelgeving
    • Ruime ervaring als projectleider met complexe projecten

Voor voorbeelden van al onze projecten klik op onderstaande button

Wat kun je van ons verwachten?

Draisma Bouw beschikt over meerdere units, waardoor je in kleinere teams werkt die zich specifiek richten op een tak van de bouw. Hierdoor heb je korte communicatielijnen. Je werkt aan de mooiste projecten samen met al onze vakmensen met liefde voor het ambacht en passie voor het vak.

Draisma staat voor kwaliteit en hiervoor hebben wij de beste mensen in dienst. Om onze professionals te helpen ontwikkelen en de kwaliteit op peil te houden bieden wij mogelijkheden tot scholing, opleiding, kennisuitwisseling en veel ruimte voor groei en ontwikkeling

Nog vragen of wil je een kennismakingsgesprek plannen?

Personeelszaken
Sayen Runge
Neem contact op met Sayen