Klaar voor het echte werk. Klaar voor Draisma
Houd jij het overzicht en ben je de spil binnen projecten op het gebied van Renovatie en Verbouw? Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de opname, werkvoorbereiding, calculatie en communicatie van diverse projecten. Je denkt proactief mee over ontwerp en kwaliteit en werkt zowel op ons kantoor als op de bouwplaats. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Word dan onderdeel van ons enthousiaste team bij het leukste bouwbedrijf van Nederland!
Werkvoorbereider Renovatie en Verbouw
Dit bieden wij:
- Werken bij een hecht familiebedrijf met een no-nonsense mentaliteit
- Afwisselend werk met de leukste collega's voor diverse opdrachtgevers
- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief zorgkostenvergoeding
- Elke woensdag bootcamp aan de zaak
- Actieve personeelsvereniging met diverse leuke activiteiten

Ben jij de gedreven Werkvoorbereider die wij zoeken?
Voor onze afdeling Renovatie en Verbouw zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste collega die verantwoordelijk is voor het coördineren en organiseren van projecten, van opname tot uitvoering. Draisma Bouw biedt een dynamische functie waarin je zelfstandig aan projecten werkt en deel uitmaakt van een team met een projectleider en uitvoerder.

Wat breng je mee?

Als Werkvoorbereider ben jij de schakel tussen diverse disciplines. Jouw dag is allesbehalve standaard; elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Je takenpakket bestaat onder andere uit:

– Opname van projecten
– Werkvoorbereiding en planning
– Calculatie voor kleinere projecten (grote calculaties worden gedaan door de afdeling Calculatie)
– Communicatie met projectleiders, uitvoerders en leveranciers
– Zelfstandig werken en samenwerken in een team

Functie-eisen:

– Diploma MBO/HBO Bouwkunde
– Geldig VCA-VOL diploma en vakgerichte cursussen
– 32-40 uur per week beschikbaar
– Zelfstandig, klantvriendelijk, communicatief sterk, assertief, flexibel en stressbestendig

Heb jij passie voor bouw en renovatie, ben je gedreven en zoek je een uitdagende functie? Solliciteer dan nu en word onze nieuwe Werkvoorbereider bij Draisma Bouw!

Werken bij Draisma Bouw

Draisma Bouw beschikt over meerdere units, waardoor je in kleinere teams werkt die zich specifiek richten op een tak van de bouw. Hierdoor heb je korte communicatielijnen. Onze afdeling Renovatie en Verbouw verzorgt projecten voor bedrijven, VvE’s, corporaties, beheersmaatschappijen en particulieren – waarvan velen onze langdurige relaties en vaste opdrachtgevers zijn.

Draisma Bouw staat voor kwaliteit en hiervoor hebben wij de beste mensen in dienst. Om onze professionals te helpen ontwikkelen en de kwaliteit op peil te houden bieden wij mogelijkheden tot scholing, opleiding, kennisuitwisseling en veel ruimte voor groei en ontwikkeling.

Nog vragen of wil je een kennismakingsgesprek plannen? 

Unitleider renovatie & verbouw
Eric Nijkamp
Neem contact op met Eric