Klaar voor het echte werk. Klaar voor Draisma
Jij bouwt graag met hout en hebt ervaring in de werkvoorbereiding van alle gevelelementen. Verantwoordelijkheidsgevoel en samenwerken zitten in jouw bloed. Kom werken in onze eigen timmerfabriek!
Calculator/Werkvoorbereider M/V fulltime
Dit bieden wij:
- Werken bij een hecht familiebedrijf met een no nonsens mentaliteit
- Werken met de leukste collega's aan unieke en bijzondere projecten
- Afwisselend werk waar je al je talenten kunt inzetten en kunt doorgroeien
- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
- Mogelijkheid om vakgerichte opleidingen te volgen naast je werk
- Elke woensdag bootcamp of boks training aan de zaak
- Actieve personeelsvereniging met diverse leuke activiteiten

Wat breng je mee?

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van alle gevelelementen die door onze timmerfabriek worden gemaakt. Je denkt mee aan oplossingen over ontwerp, prijs en kwaliteit.  Zelfstandig werken aan projecten is voor jou geen probleem. Hierin krijg je veel vrijheid en deze weet je goed in te vullen. Daarnaast maak je deel uit van een team met de unitleider en de werkplaatstimmerlieden en ben je ook een echte teamspeler. Je hebt goede communicatievaardigheden om te kunnen communiceert met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers. Jij bent hierin de verbindende factor tussen deze partijen en projecten.

Daarnaast heb je:

  • Een diploma MBO Bouwkunde aangevuld met een geldig VCA-VOL diploma en vakgerichte cursussen
  • 40 uur in de week tijd

Wat kun je van ons verwachten?

Draisma Bouw beschikt over meerdere units, waardoor je in kleinere teams werkt die zich specifiek richten op een tak van de bouw. Hierdoor heb je korte communicatielijnen. Als werkvoorbereider timmerfabriek werk je aan mooie projecten in onze eigen timmerfabriek.

Draisma staat voor kwaliteit en hiervoor hebben wij de beste mensen in dienst. Om onze professionals te helpen ontwikkelen en de kwaliteit op peil te houden bieden wij mogelijkheden tot scholing, opleidingen, kennisuitwisseling en veel ruimte voor groei en ontwikkeling

 

Nog vragen of wil je een kennismakingsgesprek plannen?

Personeelszaken
Erna Roberst
Neem contact op met Erna